kreatīvs

«... nešķīstību dzīšana starp tā paša dzimuma indivīdiem ...»

J.Pujāts, Diena, 21.09.2005, 2.lpp.


no tiesas sasmējos. :)
Tags:

Comments

jā Pujāts jau vienmēr izcēlies ar spožām vārdu pērlēm:)
aha. un domu gājieni ar viņam tādi jautrie. :)
atgadina maza berna izmisigus pikstienus.
lai gan protams saprotu, ka kaut kada cilveces daljai vinja vardi ir ka medus sirdij:P
ō, daļa cilvēces viņā skatās ar puspavērtu muti un mirdzošām acīm! mana muterīte, piemēram..
bet mani tas izraisa tikai zheelumu:)..pret vinju
neaizmirsti, ka viņam (viņiem) ir tikpat ļoti žēl tevis.
nez, man pujāts simpatizē, kā jau vispār "alternatīvā domāšana", heh.
tavus katoliciskos uzskatus labi zinu:P
.
heh tagad jau tiesham ta skaitsa alternatiiva.//
nez. es par viņu vispār nedomāju. ;P
njaa nesaprotu kaapec baniica pati savaa injaa paarkapj to ko maaca jo man kaut kaa i licies ka miilestiiba starpj jebko nav nosodaama:)
bet nu onka i ieruuseejis:)
pret mīlestību kā tādu viņam, šķiet, iebildumu nav. čuvaks protestē pret "nešķistību dzīšanu". sekss kā tāds ir samērā ambivalenta lieta katolicismā, ne velti tur tik liela nozīme celibātam, klosteriem utt.
jaunajā derībā, cik atceros, seksa nosodījuma kā tāda nav, taču bija fiška par to, ka patiesa mīlestība un atdzimšana ir sasniedzama tikai caur atteikšanos no miesiskās mīlas. viss pārējais ir tikai posmi ceļā uz to. ieciklēšanās uz tiem, attiecīgi, nav atbalstāma.
nē, nemēģinu aģitēt, vienk izklāstu situāciju no his point of view.
pamata ar milestibu vispa saprot garigas jutas, kuram obligati nav jabut pret otru personu, jamil ir dievs, paradize un jacenshas caur milestibu klut tiram jo milestiiba ir vistirakas jutas pasaule
vo tjebe ezoterika:P
a kurš te apgalvo, ka mīlestība nav garīgas jūtas? parādi man vispār kādas jūtas, kuras nebūtu garīgas ("materiālas jūtas" principā ir nonsenss pēc jūtu kā tādas būtības) :P

tu labi zini manas domas par ezotēriku :) protams, ka jebkurā kišmišā ar rozīnēm tajā ir jābūt jēgas graudiem (rozīnēm:)), bet slinkums meklēt :)*
nju to var uztvert dazhadi piem es doamaju ka tur ir domaats tadejaadi ka tu neliec primaaro sexu kaa taadu bet loghiski domaajot vai tiesham dievs meeghina muus nosodiit tikai taapec ka esam cilveeki ? es domaaju ka ne .. cilveeki meeghina nosodiit muus ka mees esam cilveeki ..un ateikshanos no visa .. tas vieniigi nomirstot jo shajaa realitaate tu speej tikai dot un sanjemt iistu patiesu miilestiibu kas jau vien i daudz.. un kaa var ateikties no visa paareeja no shi skaistuma vien kas i apkaart tas jau arii buutu tipat apsurdi kaa nemiileeties a cilvekeu kuru tu no sirc miili
vot te ir pāris interesanti paradoksi. nē, ne par dieva sodu, tas vispār samērā absurds jēdziens, pēc visiem sv. rakstiem, cilvēks, pārkāpjot dieva likumus vienk iziet ārpus viņa (dieva) darbības sfēras (ak, nu i terminoloģija man šodien:), tādējādi ar viņu var notikt viss kas nelāgs, apmēram tā, kad cilvēks iebāž pirkstu ugunī, viņš apdedzinās, bet to tak neviens nesauks par sodu; cilvēkiem, protams, vienmēr ir tieksme visu pārspīlēt, tur tev pilnīga taisnība.
bet par to mīlestību, atteikšanos utt. mīlēšanās nav nekas slikts by default, bet sākotnēji tās tak nebija vispār, dzīvās būtnes nemīlējās, nevairojās, sāpēs nedzemdēja, nepārdzīvoja par saviem bērniem un mīļotajiem, tb, neieslīga visā tajā apburtajā lokā, no kura cilvēkam tip jācenšas tikt ārā. laime, ko cilvēks gūst mīlējoties esot tikai atblāzma no garīgās mīlas svētlaimes, bet nāve vispār nepastāv :)))
pirmkaart atceramies ka mums i aptuveni 14% briivaas gribas viss paareijaais i liktenis un tad mees arii suudus savaaram :)))) to mees visi dikti labi maakam:))
a gariigaa sveetlaime buus tad kad mees buusi m kaa gari jo tikai taa i iepseejams atbriivoties no visam ikdienishkjaam ruupeem un sajuutaam ;)
klau, es mazliet iemetu acis tavā cibā un palasīju, ka tu tā kā nodarbojies ar gariem utml (nespēju izdomāt labāku vārdu par "nodarboties", sorr:), un man radās jautājums, kā tu atpazīsti garu/dēmonu kādā cilvēkā, nu, kā tu redzi, ka viņš tur ir, un vai to vispār var pamanīt cilvēks, kurš ar to speciāli nenodarbojas?
es vinjus juutu visdroshaakais veids i kad aadu saak svilinaat no vinju sapeem un ispaar vinji pashi dod neapinaati inju par to kas vinji iisti ir.. tur jau nav tadal ieta kaa nodarboties nenodrarboties ja tu juuti energhijas tad ar laiku speesi atshkjirt taas ( piem nesen vdejoju un sajutu katra cilveeka eneghiju baigi patiikama sajuuta kastram taa i savaadaaka kaa muuika pustoniitc augstaak un emaak .. feini...:) ) peedeejaa laikaa engheliem un ndeemoniem u manim i biki dusmas paarkaapju vinju likumus .. uff aimuldejos atkal ;) taa i kad i tema kas incee ;)) taa tad ja juuti tad arii arlaiku sapratiisi :)
nu, a tu šīs enerģijas tikai sajūti vai arī kkā analizē, nu, tb secini kko par cilvēku pēc tām, kkā viņas izmanto, vai..?
man jau arī tas viss interesē :)
pirmkaart es vienk juutu vai cilveeks apinaas sevi vai nee - tas viss i sajuutu liimenii .. nevaru pat iskaidrot kaa.. vienk inu.. j kas neskaidraaks apjautaajos saviem sargengheliem :) vinji feini parasti lauhaas atbildeet bet ja tas man i vajadiigs atbild ;)
eh. zini, apskaužu tevi.
nu neinu domaaju ka nevajadeetu man 5 cas naktis peec kaartas deemoni ubruka tad biju taaimociita ka mamma teica ka alli baala esmu palikusi vot tad bija vaax..tas taa maigi isakoties vaaks..
jā, šis raksts ir interesants. un laikam jau tomēr katram sava taisnība, nācās piekrist daļai viņa apgalvojumu, bet piekrītu arī daudziem viņa pretinieku apgalvojumiem
jā, es piekrītu dažiem viņa apgalvojumiem. piemēram tam, ka demokrātijā jābūt sabiedrības vērtību kopumam. taču nekādi nepiekrītu, ka šīm vērtībām jābūt Romas katoļu baznīcas dogmām. nekādi nepiekrītu.
Pujats bļe....
nū, daudziem tā ir medusmaize, un Pujātam tikai PR punkti nāk klāt. Protams, tas, ka ar maziem zēniņiem darbojas mācītāji, nav nekas nosodāms Skat, pat Satversmē grib aizliegumu ieviest, it kā tur nav nekā svarīgāka ko likt iekšā.
gluži manas domas.

un it kā apspiest savas seksuālās vēlmes būtu dabīgi.
bet par vienu gan šo puisi var cienīt. viņam ir viedoklis, kuru viņš aizstāv un nemaina. pie tam sava viedokļa aizstāvēšanai viņš vienmēr cenšas lietot argumentus, atšķirībā no vienas daļas mūsu politiķu, kam viedoklis mainās ne pa dienām, bet pa stundām un argumentus nelieto vispār.

nu, viedokļa nemainīšanu es neuzskatu par īpaši izceļamu pazīmi. nereti tā ir pazīme cietpaurībai. ;)
bet par argumentāciju gan tev piekrītu.
redz cietpaurainībai jau vēl ir arī tāds simptoms, kā argumentu neizmantošana, jo viedoklis taču ir pilnīgi pareiz unn visi, kas domā savādāk vienkārši ir dumi...
vēl to raksturo kļūdainas/slidenas argumentācijas izmantošana. tiesa gan, es esmu pamanījis, ka kļūdainu argumentāciju izmanto lielumlielais vairums dažādu "pētnieku" un "diskusiju" dalībnieku.
jā, ar to mēdz nodarboties lielais vairums...

bet nu katram jau gribas, lai viņa viedoklis izrādītos tas pareizais. un ja to var panākt ar argumentiem, kas n pirksta izzīsti...
nu ja, kāda gan jēga meklēt argumentus un tos izvērtēt, ja var vienkārši izzīst no pirksta.
p.s. eh, nesanāca pa vīkendu pie tevis pieskriet. tik daudz visa kā darāma bija.
nu ja, kā parasti...
ēkhm, nuja.. /mazliet sakaunos/
vo, vo, tas ir lab, tā ar' vajag ;o)

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba