Digitālgeita no iekšām ([info]process) rakstīja,
@ 2011-04-02 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Prokuroru komanda palikusi viena cilvēka sastāvā. Uz sēdi bija ieradies vienīgi prokurors Piliksers, un tā kā viņš nesāka runāt par to, ka Zelča klātneesamības dēļ lietu nevar turpināt, secināms, ka Zelča līdzdalība procesā turpmāk nav plānota. Zelčs bija vienīgais procesa dalībnieks, kurš uzstāja, ka Pauders slimību "agravē". Piezīmēsim, šis viedoklis ievērojami atšķīrās no prokurora Piliksera viedokļa. Viens apsūdzētais lūdza tiesai izskaidrot vārda agravēt nozīmi. Tā kā tiesa lūgumu noraidīja, interesentiem pievienosim vienu no Gūglē atrastām nozīmēm: agravēt – apzinātā veidā pārspīlēt maz izteiktas psihiskā traucējuma pazīmes.

Procesā pārtraukums uz nezināmu laiku: Digitālās TV lietā apsūdzētajam Pauderam nozīmēta psihiatriskā ekspertīze

Tagad arī kļuvis droši zināms, ka lietā cietušais izzudis pilnīgi likumīgi: Stājas spēkā attaisnojošais spriedumu DLRTC likvidēšanas krimināllietā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2011-05-06 15:06 (saite)
Zelčs iepriekšējā tiesas sēdē neuzstāja vis,ka Pauders agravē, bet gan pieļāva tādu iespējamību, ņemot vērā iepriekšējo Paudera slimošanas epopeju. Objektivitātes labad autoram vajadzēja norādīt, ka iepriekšējā sēdē tika lūgts tiesu arī pieaicināt med.personālu, lai konstatētu Paudera apgalvoto par nespēju piedalīties sēdē, uz ko tiesa (Stukāns) paziņoja, ke neredzot tādu Kriminālprocesa likuma pantu, kas tiesai to atļautu darīt. Laikam jau, tiesnešaprāt, arī ātro palīdzību tiesā nevarētu izsaukt, jo Kriminalprocesa likumā nav tāda panta, kas to paredzētu.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2011-08-24 23:28 (saite)
Nu, šodien taču bija sēde, kur jauns ieraksts? gaidām

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?