presiite ([info]presiite) rakstīja,
@ 2007-01-14 18:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
r: izbraucām ar nokavēšanos un nedaudz bailīgu sajūtu, ka varētu nokavēt. vēl dramatiskāku situāciju padara apstāklis, ka apmaldījāmies jau rīgā. braucot arā no rīgas veikalā cīņa starp cisku un šņabīti uzvar pēdējais. tad līdz ogrei viss puslīdz mierīgi, bet tad arī pazuda navigācija. braucām daudz pa granti, tad nedaudz pa asfaltu, tad viltīgs krustojums un atkal pa granti, līdz apskaidrībai, ka braucam pretējā virzienā. griežoties riņķi dāmas pietupjās aiz mašīnas. uzsākot atkal braukt un kādu laiciņu jau braucot, secinam, ka no tupētājām piecēlusies ir tikai viena un atkal jābrauc atpakaļ. pirksti vai saspiesti vaigi pēc tam ir vakara debašu centrā. samērā veiksmīgi atrodam madlienu. pirms tam vēl saņemam ivo padomus veiksmīgam vakaram - sarūpēt "argumentus" (koka nūjas kautiņam) un nokniebties aiz kluba. vietējo vidēji daudz. pārsvarā vidusskolnieki un, lai arī mums ir sajūta, ka mūs vēro, viņi neizskatās draudīgi. ieeja divītis - ļoti demokrātiski šāda mēroga slavenībām. pusstundu dejas un tad jau uz skatuves kāpj Viņi. no sākuma gan tikai Ralfs vēlāk viens dejotājs, pēc tam vēlviens, bet tas arī viss - šovakar nepilnais sastāvs. es nevaru būt balts skanēja jau otrais un publika viņus uzņēma ar ovācijām. zelta būrīša laikā viņi bija maskās un ar lāpām un tas bija kolosāli. vispār tērpi netika žēloti un redzējām ļoti daudz. daudz dziesmas bija ar austrumniecisku noskaņu. pēc pēdējās dziesmas arī pirotehnika. izsaucām uz vēl vienu dziesmu un viņi atkal maskās zelta būrīti. super!
j: pankūka bij pilnīgā tūtā un uzskatīja, ka viņai noteikti vajag nobildēties ar ralfiņu. pēc nelielas cīņas uz skatuves ar kultūras nama (laikam) galveno tanti), pankūka atkāpjas un atgriežas vienā līmenī ar pārējiem diskotēkas dalībniekiem (jums taču ir ko kustināt, meitenes?!! /r.rubenis/). varbūt izklausās pēc vieglas padošanās, bet, patiesību sakot, tā ir liela viltība. madlienas kundze dodās prom un pankūka šo gadījumu itin veiksmīgi izmanto, lai nokļūtu skatuves aizmugurē pie ralfa un kailiem dejotājiem. pēc pāris kopbildēm un pārrunām, kuru saturu zina vien ralfs, pankūka un kaut kāds dīvains čalis, pankūka panāk vienu  no mūsu mūža labākajām iespējām  - nobildēties kopā ar daudzu jo daudzu meiteņu un puišu elku ralfu rubeni.
atpakaļceļā visi, izņemot sporta auto vadītāju un korpsa kungu, parubās. tas gan neliedz gandrīz visiem pamosties rīgā un iet uz bāriņu, kurā jau minētais korpsa kungs atstāsta filmu sižetus, kas paver klausītājiem jaunu skatu uz pasauli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pitchforks
2007-01-14 18:54 (saite)
Aizsūti šito uz jauno rokmūzikas žurnālu "VETO". :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?