portiz ([info]portiz) rakstīja,
@ 2004-02-12 02:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es domaju par cilvēkiem,kas uzsakot jaunu - iznīcina veco.es domaju par cilvēkiem,kas sadedzina vēstules.es domāju par cilvēkiem,kas iznīcina ierakstus.es domaju par cilvēkiem,kas iznīcina fotogrāfijas. es domaju par cilvēkiem,kas iznīcina dziesmas.es domaju par cilvēkiem,kas iznīcina cilvēkus.



http://www.tornis.lv/muzika/bpp/Run'a%20ar%20mani/09.%20Tu%20redzi%20mani.mp3


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]portiz
2004-02-12 20:19 (saite)
esmu zirgs.skumjsh zirgs.
ne, nu isteniiba ar zirgiem esmu uzaugusi un ar zirgiem droshi ka nomirshu....
citiem bail.citi ilgojas pec taa speeka un brivibas,kas piemit tik nebriviem un pakljautiem dzivniekiem kaa zirgi.citam tas ir tikai stulbs lops.
bildee ir mans zirgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]yuna
2004-02-12 20:35 (saite)
jautaaju, jo man arii shie dziivnieki ir ljooti lljooti svariigi..tava bilde uzreiz piesaistiija manu uzmaniibu un es vienkaarshi nevareeju nepajautaat kapec tieshi zirgs..:)))
es ar' 5 gadus jaaju aktiivi, pa saceneem braukaju, man arii bija tads PERFEKTS zirgs, kursh no pus vaarda saprata un atbalstiija, kursh kjera mani kad kriitu un neskreja prom kad tas bija noticis.. izcils zirgs, leca 175cm bez gruutiibaam..:))

kad rakstiiju sho tekstu nevareeju apstaaties - visu laiku kaada bildiite staveeja priekshaa..

thnx

yuna

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]portiz
2004-02-12 20:53 (saite)
ari man vairs nav:(bet pa sacensibam nebraukaju.reiz piedalijos.bet ne ar sho.bet man nebija tam laika.es sava nodabaa pa laukiem,plavaam mezjiem.nekritoshie dabigie shershlji.nikji un stikji.ziemaa - slepes aizmuguree un sniega makonis vajprata atrumaa....vasaraa pa laukiem,celjiem.somas lidz un prom pa laukiem klejot.ir tas viss ari tagad.reti.tachu ne vairs taa.
nee,tagad ir zirgi.kur aizbraukt.bet ne mans.mans vacijaa konkuraa prizites lasija.un vel lasa.bija tads bridis ar asaram acis - prom...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?