Daniel ([info]poopy) rakstīja,
@ 2009-07-30 13:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:filozofisks

Kādu laiku atpakaļ gay.lv man atrakstīja ļoti simpātiska pēc izskata sieviete. Ap gadiem 30. Apskatos profilu. Dzimums - transpersona M -> F.
Nē, man nerakstīja kaut kādas perversības ar seksa piedāvājumiem utt. Joprojām runājamies. Šķiet pat ļoti interesanta personība ar savu visnotaļ pārliecināto viedokli.
Pārrunājām ļoti interesnatas tēmas, sākot no dzimuma maiņas operācijām līdz sieviešu un vīriešu šarmam u.tml. . Man vienmēr likās, ka tad, kad esi kopā ar meiteni, man jābūt tai vīrišķīgai lomai. Bet šīs interesatās personības teroija, un žurnāliste Linda Freimane Mozaīkas mājaslapā raksta: "Arī tas ir mīts. Ja es meklētu vīrišķo ot­rā cilvēkā, tad neskatītos uz sievietēm. Sievietē mani valdzina viņas sievišķība."

"Nu noteikti jau, ka kaut kas iekšā Tev ir, savādāk jau neizdotos pavedināt, bet jautājums tikai paliek kā, vai tas bija kas vīršišķs vai sievišķs, ar ko Tu viņas pavedināji. Man jau teiksim ir daudz vienkāršāk to izprast. Ja jau izskatos kā sieviete, adekvāti uzvedos, un kāds vai kāda pavedinās, tad jau laikam tomēr dēļ kaut kā sievišķīga manī." Savādniece man raksta.

Kad esmu kopā ar sievieti, man automātiski gribās uzvesties kā vīrietim, kas rūpējas par mīļoto un dara vīrišķos darbus. Tad liekas, ka mums ir normālas attiecības. Man likās, ka manai sievietei piesaista tieši mana vīrišķā puse. Bet pēdējā laikā viņa grib, lai es nēsāju svārkus, uzvedos kā meitene u.tt. Man tas likās dīvaini, jo viņai tomēr vīrieši patīk vairāk. Viņa atzīst, ka sākumā es Viņu savaldzināju ar savu vīrišķīgo skatienu, flirtu, nezinu, kā, lai savādāk to nosauc.

- Ja esmu kopā ar meiteni, tad es gribu būt kopā ar meiteni, nevis ar sievieti, kas cenšas būt vīrietis. - Viņa man teica.

Es laikam beidzot sāku saprast. Tas laikam ir pretdabiski, ja sieviete otras sievietes dēļ cenšas izskatīties pēc vīrieša, bet beigās tas izskatās diezgan muļķīgi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bipolar
2009-07-30 17:54 (saite)
Tas, ka sieviete otras sievietes dēļ cenšas izskatīties un uzvesties kā vīrietis, tiešām varētu būt muļķīgi.
Bet, ja šī cilvēka normālā izturēšanās un apģērbs (neizliekoties un necenšoties) līdzinās vīriešu dzīvesstilam, nešķiet nemaz muļķīgi.
Ar to es gribēju teikt - jebkāda izlikšanās ir muļķīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]poopy
2009-07-30 21:51 (saite)
Manuprāt, izlikšanās nav tikai muļķīga vien. Izliekoties pats sevi vien moka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?