polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-09-22 22:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
emancipēto visuvarošo* sieviešu izklaides
Pēdējo gadu man lēni mira ventilators vannasistabā. Tad dega gaismiņa, tad nedega, tad strādāja, tad nē, līdz pavasarī nobeidzās pavisam - reāli dead. Noņēmu virsējo vāciņu, neko nesapratu, tā arī atstāju. Dzīvoju bez ar domu, ka man tak sauss gaiss, gan nekas nebūs. Un tad aizvakar mazgājoties dušā pacēlu skatienu uz griestiem un pamanīju PELĒJUMU!!!!!!
Nu man sacēlās visas spalvas degunā (tās, kas atbild par šķaudīšanu un alerģiju) un sapratu, ka KAUT KAS jāda IR! Izņēmu laukā ventilatoru no sienas, sapratu, ka viss slikti, skrūves neskrūvējas, vadi nopuvuši. Pēc telefoniskām un virtuālām konsultācijām ar brāli nomainīju nopuvušās vietas. Nocīnījos, bet nu tāpat neiet. Vakarā sirdsmieram apstrādāju to pelējumu ar dezinfekcijas līdzekli (tam rakstīts, ka var lietot šādiem mērķiem). Tad nu griezu pasākumu pavisam nost, bāzu vēl rozetē vada galus, lai saprastu, vai nesāks iet "pa taisno"- nē, joprojām neiet. Ņēmu šodien līdzi uz Depo. Depiņā iepirku jaunu, vienkāršu, līdzīgu ventilatoru.
Esot jāskrūvē kaut kā pareizi: fāze pie fāzes, nulle pie nulles. Hmm - kur man tā fāze, kur tā nulle. Paralēli zvanu brālim, lai kko saprastu (atbraukt uz vietas kko palīdzēt šis atteicās). Kaut kā ne tā tas mērītājs, kaut kā ne tā tie vadi (baigi tuvu laikam klāt) vai kas - nu blīkš blākš, zibens pleķis 5x2cm un iestājas tumsa :D To, ka roka bik tirpst, sajutu tikai pēc tam. Te pa tumsu bērna panika un kliegšana. Es pa tumsu, paralēli vēl ar brāli runājot mēģinu atrast korķus, ko nomainīt. Izskatās, ka izbliezti nevis dzīvoklī iekšā korķi, bet korķis, kas ir uz visu dzīvokli - 16A.

Beigu beigās tomēr izdevās kaut kā to visu nomainīt salabot, salikt kopā, ventilators rūc, pie sienas ir. Drusku šķībi (jo nu urbt flīzē citur caurumu vadam negribējās). Fū!!.. Vēl tik jāapstrādā kādu lieku reizi tie griesti ar to dezinfekcijas līdzekli..

*jo nu bļin, fakin nav citas izvēles kā visu varēt!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?