polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2020-06-13 16:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par velo
katru reizi, kad izbrauu ar to savu Speederīti, iemīlos vēl vairāk. Ja iepūš vējš mugurā, tāda sajūta, pats brauc uz priekšu (un brauc jau arī, jo, ja ripinos, neminu, tad šitā pūšot vējam mugurā, mierīgi ātrums palielinās pat pa dažiem km/h).
Viegls, ātrs, ar 32c riepiņām vajadzības gadījumā var arī pa meža takām izbraukt, nav tik traki. Esmu braukusi ar pa kūdras purvu un priežu saknēm - nav ne vainas.
Vispār jau sen esmu rakstījusi, ka man šķiet lv ir krietni pārspīlēta platu pumpainu riepu un mīkstās dakšas nozīme ikdienas braucējiem.
Ja vien negrasies braukt downhilu vai nopietnos mtb sačos par pirmajām vietām cīnīties, mierīgi var iztikt ar cieto dakšu un krietni vien šaurākām riepām. Attiecīgi: lētāks, vieglāks, mazāk čakaru ar apkopi.
Salīdzinājumam šorīt pie veikala ieraudzīju kaut kādu brīnumu - lētā resna mīkstā dakša (aļa nu nopietnam mtb), komplektā ar v bremzēm (nu ok, var jau), resnas riepas (manam zieminiekam ir tievākas), priekšā klaņu sistēma - lielais zobrats tiešām lielais (nu tur uz 48 izskatījās) - nu labi, pieņemsim, mok cilvēks arī pa ielu grib pabraukt ātri (tur gan lielāku labumu dotu 3x tievākas riepas un iespējams cietā dakša, domāju baigi jākapā, lai to traktoru ar lielo zobratu uz priekšu vispār padzītu), kronis visam - aizmugurē zobrati - no rihtīga šosejas kasete. Lielie zobrati tādi, ka tur būs par mazu jebkuram stāvākam kalniņa! Nu kas tas par murgu vispār?! Bet cilvēki pērk un brauc...
nu, ja gribi universālu velo, tad vismaz saliec visus galus pietiekami universāli. Tb lai der gan pa mežu, gan pa štrāsi. Je nebrauksi pa kalniem (jo nu apparently neuzbrauksi), tad nu nafik tev tā mega platā smagā riepa un dakša?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?