polija ([info]polija) rakstīja,
aj nu long story short: vecam krānam reāli izplīsa caurumi, sākās fountāni uz visām pusēm, t'tis atdeva it kā jaunu krānu, atnāca likt virsū, mainīt, izrādījās ka "jaunajam" krānam visas blīves laiž garām. Nu kad prasīju vai man skriet pēc jauna uz veici , nē sastiķēšot blīves no vecā krāna uz jaunā virsū Rezultātā pēc nedēļas viss visās vietās jau tek garām. Krāns stāv tāda pakaļā, ka viņam normāli klāt nevar tikt. Attiecīgi 1x2 gados kko mainīt nav ne iekāriena, ne līdzekļu (ja katru reizi meistars jāsauc, kuram tur 1+h stundu jāčakarējas "uz tausti")
Cik saprotu laiž garām variants sliktam krānam, var būt arī pēc mēneša, caurumi reāli metālā - nu pēc gadiem 2-5 - mierīgi..
Šobrīd nogriezu vispār virtuvē ūdeni, jo sūcas visu laiku garām arī aizvērtā stāvoklī. Krāni nogriešanai ir tādi, ka tos daudz kustinot, es drīz varēšu griezt nost ūdeni visā dzīvoklī, ne tikai virtuvē. Attiecīgi problēma jālabo ir, kamēr man nav nekur jāliek virtuvē spaiņi un bļodas, ja gribu aiziet dušā nomazgāties vai podā ūdeni pietecināt.
Bet nu, ja nav konkrētu ieteikumu/palīdzības, var arī neteikt, neko ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?