polija ([info]polija) rakstīja,
nu par analīzēm prasīju, teica, ka neesot vērts, ja temp. tikai ~1u dienu.. Nu nez, es tik sīki, kad, kas asinsainā parādās..
Šodien vēl nedošu, skatīšos, kas būs rīt un kāda kopaina.. Vnk, ja trokšņi plaušās, vai tad tas jau neliecina, ka ir kkāds iekaisums, un tad jau iekaisumu skaidrs, ka rada kaut kādas bakterijas, pofik, kas bijis slimības izraisītājs? Bet nu teorētiksi jau katrs iekaisums imho ar uzreiz nenozīmē, ka vajag AB.
Sākumā jau bija tā, ka viņa teica, ka nevajag, es teicu, ka just gribu būt droša, lai man nesanāktu, ka te pirms nepilniem diviem gadiem, kad, protams, visa jautrība sākas tieši weekendā un rezultātā naktī uz pirmdienu stiepjamies pašas ar auto uz bkus, jo sāk karst bērniņš jau ārpus jebkādas kontroles, a par toreizējo plauškarsoni īsti neliecināja absolūti nekas (pat klepus lāga nebija). Tad paklausījās, kā bērns klepo, paklausījās plaušas kamēr klepo un teica, ka kkas tomēr nepatīkot, pakonsultējās vēl pa telefonu un izlēma par kkādām AB, un nevajagot gaidīt, labāk lai tad sāk uzreiz.
Nu es pagaidām aizdzinu gulēt tāpat, šonakt pagaidām klepo DAUDZ mazāk, kaut visu vakaru, kopš atbraucām mājās arī tesa, ka maz nelikās..

Es jau par klepiem parastajiem vispār neuztraucos. Tik cik besīgi, ka pati nevaru pagulēt, kad šī pa naktīm teš. Bet šitas klepus tāds citādāks nekā tie, kas bijusī pēd. laikā.. tāds, ka es tomēr aizvilku to bērnu pie ārsta...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?