polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2019-05-16 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šorīt "glābu" putniņu
Pie darba ieejas gandrīz uzbraucu virsū. Sēdēja uz ietves un nekustējās. Sākumā domāju - mazs zvirbulēns. Noliku velo, piegāju klāt - dzīvs, bet sēž tā, ka bezmaz jebkurš var virsū uzkāpt. Noliku pie ēkas sienas. Aizgāju, pieslēdzu velo. Nāku atpakaļ - vēl sēž. Domaju - labi, mok kkas kaiš vai kā, paņēmu, nesu augšā uz kabinetu. Tur sēž man uz rokas (es pat viņu neturēju visu laiku), viņš nabags vnk sēdēja man uz rokas.. :O Ar kabineta biedriem nesapratām, kas tas par putnu - liels, mazs, kas, kā. Kolēģis vēl nobildēja. Sapratām, ka zvirbulēns toč nav.
Tad piepeši šis sāka kko megaklusi čiepstēt. Un spurkt - man uz pleca, tad man matos :D Kolēģe izvilka man no matiem, nepaguvu pieturēt, ka šis jau lido logā. Tur noplīkšķinājās pret palodzi, tad vēlreiz. Palika uz žalūzijas. No turienes nocēlu, un nu jau vaļā nelaidu.
Izskatījās diezgan dzīvelīgs un brašs lidotājs, tpc izlēmām, ka laikam vnk bij kkur mājā ieskrējis un apdullis un novēlies uz tās ielas. tā kā mums logs uz iekšpagalmu, pa logu laist negribējās. Aiznesu aiz Mākslas muzeja uz parku un palaidu vaļā. Tb vairs neturēju. Pasēdēja man dažas sekundes uz rokas, vēl iečiepstējās savā klusajā balstiņā un aizlidoja augšā liepas zarā :)
Tiešām izskatījās diezgan dzīvelīgs. Cerams viss būs ok. Reāli negribējās, lai viņam tur tādam apdullušam uz ietves vnk kāds uzkāpj virsū.. Man jau pašai daudz netrūka, lai uzbrauktu, jo viņš tādā "maskēšanās tērpā" neteiktu, ka baigi izcēlās no ietves krāsas..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?