polija ([info]polija) rakstīja,
nemāci mani, ko man darīt un es neteikšu, kur Tev iet. ;)

Klepum velo ne palīdzēja, ne traucēja. Klepus parādījās decembra vidū, ģā noplātīja rokas janvāra sākumā - iemeslu neredz, no plaušām nav. Nepārgāja kaut arī bērns no 19ā līdz 06ajam ar velo tika vests tieši 1u reizi kopumā 15minūtes. Neesmu vēl pa šo laiku sapratusi, no kā paliek stiprāks, no kā - samazinās. Ja nepāries, 2dien iesim pie LORa, jo ģā vēl tikai rtg var ieteikt..
Ar velo tās ir 12-15 minūtes 2x dienā.

Bet vai tas kartupelis pietiekami ilgi, pietiekami karsts un beidzot pareizā vetā, vai kas, bet šonakt vismaz pirmso reizi neklepoja pēc ilgiem laikiem un no rīta arī salīdzinoši necik.. :)

Btw Tu pati esi kādreiz ar velo ziemā braukusi? Es esmu. Jau 10 gadus. KATRU ziemu. Arī tad, kad biju stāvoklī. Tas NAV tā kā izskatās no malas, ne no slīdamības, ne kāda viedokļa. Tai dienā, kad visi staigāja kā pingvīni pa visām ielām, jo bija reļs ledus, es sajutu, ka varbūt ir drusku slidenas arī ielas tikai, kad atstāju bērnu bd, jo tad laikam lieku >23kg nost un samazinās saķere :D Un mani no sirds izbrīnīja jautājums, kā es vispār esot ar velo atbraukusi. Protams, ka ziemā brauc lēnāk, uzmanīgāk, citādāk, nekā vasarā. Arī ar velo. arī manā "iepriekšējā dzīvē", visi kaut ccik vērā ņemamie kritieni ar velo, ir bijuši tieši vasarā.. a no idiotiem pie stūres neviens nav pasargāts, ne vasarā, ne ziemā..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?