polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2018-05-19 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stundu stāvu domādama
Ja rīt starts 8:30, tad cikos jābūt centrā? Cikos jābrauc no mājām laukā - ar velo.. cik laika aizņems tā mantu nodošana, drusku kkā pārģērbšana, čuru pauze un galvenais - rindus izstāvēšana uz mantu nodošanu, velo noparkošanu un wc..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neetiski
2018-05-19 17:11 (saite)
Es plānoju uz 7:30, bet man būs komandas iesildīšanās pa glamurno ar mantu nodošanu turpat. Domāju, ka stunda ir ok, gan jau pietiek ar 40 min, bet nu neesmu agrāk bijusi tādā pasākumā. Par to velo gan domāju, vai nelikt kaut kur Vecrīgas nomalē, jo kā pēc tam normāli atpakaļ dabūt. Tualetes mani vispār frustrē.
Es, lūk nesaprotu, kā pēc tam uz Pārdaugavu normāli aizbraukt (nu, laikam, pa Salu, bet tur jau arī drusku krustojas).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]polija
2018-05-19 17:35 (saite)
Es biju iedomājusies, ka mok ar 45min varētu pietikt, bet nu xz. Wc - nu vienīgi cerība, ka uz pusīti/maratonu nav tādas masas kā uz 10km, bet tgd sāku domāt, ka mok pat lielākas. Pie tam uz 10km cilvēks mok domā, ka var arī paciesties pat, ja drusku vajag, bet uz 21-42 īsti jau nepacietīsies.. Un variants "paskries ātrāk - izsvīdīs" jau ar neder. :D
Velo lūk arī - mok pie kāda staba turpat krastmalā. Vienīgi tāpat uz to mantu glabātuvi jāmīcās - tad jau pie viena var arī velo it kā..
A uz pārdaugavu vot ar sāku domāt (man gan vajag ķengaragu, bet tāpat) - KĀ tikt uz to daugavmalu?? No turienes jau kkā var uzbraukt arī uz salu tilta - uz tās apakšas un tad tur jau tāpat visi būs aizskrējuši, kamēr tiks līdz mājāsbraukšanai (ja vien neplāno parādīt kenijiešiem kā jāskrien), bet no vecrīgas kā tikt prom ar to velo - tas gan mani interesē, jo tur to kaļķu/krastmalas līkumu tak visu laiku skries visi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?