polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2018-03-18 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Alfrēds Vinters - Jautrā kompānija

Prioritātes
Atbraucu no Magnēta, izdomāju, ka varētu atkal nokrāsot matus (pat krāsojot ar želeju, kas izmazgājas 4-8 reizēs, jau redz, ka sāk ataugt saknes), tad paskatījos uz velo, un ķēros pie velo :D
Mati pagaidīs, bet velo kopš nedēļas sākuma megalietus, ir izbiruši un/vai kļuvuši kvadrātaini visi brīvrumbas gultņi. Vai nu man aizmugurējam ratam NAV brīvgaitas vai arī ir TIKAI brīvgaita :D tā nu es līdz nedēļas beigām nomocījos (reāli besīgi braukt pa kalniņu lejā un bremzēt, lai ātrumu samazinātu vismaz līdz tādam līmenim, kur varu kājas iztīt līdzi, jo brīdī, kad netin, visa ķēde pai gaisu, pārslēdzēju rauj spieķos, viss grab un lec no dibenapakašas laukā). Tieši tikpat besīgi ir pieripināties pie krustojuma un saprast, ka brauciens iepauzējas, jo pedāļus var tīt cik gribi, bet aizmugurējais rats ij negrasās griezties līdzi. Nemaz nerunājot par visādām neparedzētām situācijām, bremzēšanām vai tml pilsētvides "priekiem". Pa šoseju ar to brīnumu mok varētu tīt vēl dažus tūkstošus - ja ieleca robā, tad tinot nekas neraustījās, bet tiklīdz sākas bremzēšanas, ātrumu slēgšanas vai dies pas vēl stāšanās - tā viss.. Komplektā tam visam pilnai laimei bremzes vai nu strīķējās pret aplokiem vai arī nebremzēja tā, lai kcik paredzamā attālumā varētu apstāties.. Šo nedēļu ta braukāju tikai viena pati uz darbu un tā, bet nu ar bērnu tomēr pie šitāda rasklada nebūtu prāta darbs braukt (to pat es saprotu).
Jau 5dien rītā noskatījos, ka jāmaina rats, bet nu kļuva reāli žēl tās kasetes, kas tur virsū - ar veco, izstaipīto ķēdi, ar nojātajiem un ar melnu ķepsi pilnajiem pārslēdzēja rullīšiem, visām tām smiltīm un musoriem uz pārslēdzējiem un zobratiem. Tā nu ķēros pie tā velo. Nočakarējos >2h - bet nu noberzu lielos zobratus, klaņus, nomainīju pārslēdzēja rullīšus, noberzu abus pārslēdzējus, noņēmu, notīrīju un saeļļoju aizmugurējās bremzes, nomainīju vēl bremžu klučiem gumijas, vēl drusku rāmi ar paberzu aizmugurē, nomainīju ķēdi un ratu.. Nu vismaz aizmugurējā velo puse ir daudzmaz kārtībā. :D Pie priekšas ķeršos, kad iestāsies pavasaris un nebūs vairs jāuztraucas par ledu uz ielām. Ar šito priekšējo riepu vismaz var dragāt arī pa ledu ar visu bērnu velobeņķī. Tā viss vakars arī pagāja. Jcx skatīja bērnu visu dienu.
Un mati atkal atliekas uz tālo, nezināmo nākotni. :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?