polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2017-10-29 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc maniem baisajiem aprēķiniem autiņš man ēd 8,7-9l/100km. GĀZI!!! Es saprotu, ka pārrēķinot naudas izteiksmē, tie ir 4-4,5eur/100km.
A braucu es - imho mierīgi. Kad visi apnīk, sāku braukt dinamiskāk, bet nu tāpat tā mierīgi. Dirsā cenšos nelīst nevienam (izņemot, ja iespītējos kādu konkrētu eksemplāru nelaist rindā), papukojos reizi pa reizei tāpēc, ka kāds ielien priekšā man. Braucu lieki nevienu neapdzenot, ja kāds grib skriet, palaižu.. Nu jā - DAUDZ ripinos...
Šķiet brālim ar šito pašu auto bija 12l/100 tā pati gāze vidējais patēriņš. Nu labi - es arī neslēdzu pazeminātos robus (kas cik noprotu rij nenormāli), jo pagaidām braucu tikai pa tādiem neceļiem, kur ar 1o ātrumu vulgaris pietiek, lai sūdos nepaliktu :D Šodien, piem., atkal izbaudīju dubļu plančkas. Which reminds me - tās aprūsējušās bremžu trubiņas jānomaina.. Par ziemas riepām pat vēl domāt negribu. Mani nomoka jautājums, vai 2008ā gada nobrauktas (bet vēl ar pietiekamu protektoru) GoodYear M+S gaddienā nebūs labākas nekā kkādas jaunas budžeta gala M+S?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?