Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2012-05-19 22:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:hi! ask a kite!
Mūzika:Sirenia - At Sixes And Sevens

tl;dr
Domādams kko par Narcistisko Vāciju, sāku domāt - kāpēc jūs lasāt manu žurnālu? Skaidrs, ka šitas ir tas jautājumus, kuru nedrīkst uzdot, jū nou, jo visiem tas taču ir tik šausmīgi pohuj, ka par to vairs nedrīkst runāt - tikai pie sevis gudri aprēķināt savu tirgus akciju cenu un smīkņāt ūsās, turpinot sarunas par to, cik ļoti viss ir pohuj. Nu, vai kkā tā, es īsti vairs nesekoju tekstam. BET! Bet, tātad, jā - bet man šausmīgi pohuj, ka jābūt šausmīgi pohuj, un značit, tātad, kāpēc?
Labi, daļa no "lasītājiem" ir mirusi, daļa ir vnk dzīvē pazīstama, bet lielāko daļu es vispār pat neapzinos, nepazīstu, neesmu interesējies un nesaprotu. Biš tas prožektoru efekts, kad - ne obligāti uz skatuves, varbūt vnk sūdīgi sagaismotā mazpilsētas krogā vakarā, kad uzstājas vietējais sitnezatorists Gunis - nevar ne sūda saredzēt, kas tev apkārt notiek, kurš atnācis, kurš ne, un vai vispār tev nav bikšu priekša ar rosolu. Mmm... rosols...
Nu, vot, tā, ko, vai ne!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]coda
2012-05-20 18:26 (saite)
kāpēc tu lasi citu ierakstus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-05-20 18:28 (saite)
nu, to es aptuveni zinu. man ir interesanti - kāpēc to dara citi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]coda
2012-05-20 18:29 (saite)
nu tad lai atbild tie, kuriem šķiet, ka viņiem ir īpaši neparasti vai greizi iemesli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2012-05-20 18:31 (saite)
man jau liekas, ka katram viņi ir kkādi citādāki, tas tad arī interesantais
kam iedvesmu, kam informāciju, kam paņirgt, kam socializēties, kam aizdomāties, kam attaisnoties - katram kkas savs. man interesanti - priekš kam lasīt mani.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]alison
2012-05-23 11:41 (saite)
lol, es izdomāju atbildi.
tāpēc, ka patika, ko/kā tu raksti. pietiekami daudzveidīgi, pietiekami intelektuāli, pietiekami rēcīgi, brīžiem skaisti, brīžiem skumji.
I mean - es sāku lasīt pirms tevi pazinu dzīvē, un, man šķiet, droši vien vēlarvien lasītu, vienīgā atšķirība drošivien būtu tā, ka, ja nepazītu irl, es drošivien neatļautos spamot komentāros, kā es to daru tagad :DD, lasītu un klusētu, būtu bail izteikties
(jo es jau drošivien kādreiz teicu - pirms satiku dzīvē, man no tava brīžiem skarbā toņa bija izveidojies priekšstats, ka tu esi tumšmatains, garmatains onkulīts ar brillēm tā ap gadiem 35-40, kas mēdz diezgan asi izteikties :D)

nū, tur toreiz arī bija kristietības faktors (tobiš es sāku lasīt laikam, kad tu rakstīji par visu to fišku), bet augšā minētie elementi jau saglabājas, pat ja topiks nomainās

(Atbildēt uz šo)


[info]alison
2012-05-23 11:44 (saite)
(vnk tikko atradu priekšpēdējo cibiņu ko lasīt, un tagad meklēju pēdējai brīvajai vietai iekš http://klab.lv/stats/latest.bml un sanāca domāt par to, kāpēc lasu dažādus cilvēkus)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2012-05-23 11:45 (saite)
mnjā, man arī pilns, vajadzētu šitam procesam iziet cauri

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?