Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-09-29 08:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nepieskaitāmība
Tāds aizdomīgs tas jaunais baņķieru valsts jautājums – "Vai kāds no jūsu radiniekiem ir politiski nozīmīga persona?" Vai tad mēs katrs pats neesam visdemokrātiskākā valsts pasaulē, un vai tad ikkatram vismazākajam pie mums nav visaugstākās politiskās nozīmes kopš Gaja Jūlija?

Tad ko mūsu politiski vienlīdzīgākā šķira grib panākt? Lai kāds viņu vai arī suverēnu darījums paliek nepamanīts?

Ir neatsverami būtiski ierobežot korupciju un terorismu! Kā nekā, šīs lietas ir asā pretrunā ar mūsu demokrātisko valsts režīmu! Korupcija nozīmētu varas izmantošanu savtīgās interesēs - pasarg' dievs! Sanāks vēl kopā kādi, teiksim, simts cilvēki un sāks lemt, kā pakārtot visus pārējos savām interesēm! Jā, un terorisms – vardarbības izmantošana politiskajā cīņā. Mēs nevaram pieļaut, ka cits no cita kaut ko pieprasītu, pamatojoties fiziskā pārspēkā. Viens, otrs neizanalizēts darījums, un aizies džihādisms – sāks intelektuāli vājākie staigāt apkārt bruņojušies, braukāt busiņos un bruņmašīnās, aplaupīt un ieslodzīt citus, lai finansētu savu politisko grupējumu un ierobežotu brīvību kontroles vārdā. Nepieļaujami!

Viss jau ir vienkārši un skaisti – analizēt vajag katru un visus, un ne tikai naudas darījumos. Tikai nevajadzētu nolaisties līdz tam, lai kāds paliek neuzraudzīts un zaudē savu politisko nozīmību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?