Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-02-12 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Piecelties, nāve nāk.
Entry tags:karš, latvija, policija, saeima, terorisms

Debesis apmācas
Aisbergs aug

Iezīmējot šā gada mērķus, I. Ķuzis uzteic valdības pagājušā gada lēmumu atzīt iekšējo un ārējo drošību par Valsts prioritāti, 2016. gadā Valsts policijas darbības nodrošināšanai piešķirot papildus finansējumu 19 004 996 eiro apmērā. Jāatzīmē, ka pēdējo reizi Valsts drošība par prioritāti bijusi izvirzīta vien 1994. gadā. Nepieciešamība veltīt drošībai papildus līdzekļus sevišķi aktualizējusies pēdējā laikā, kad Eiropā pieaudzis terorisma draudu līmenis un notiek gatavošanās bēgļu uzņemšanai.


Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece novēl Māra Kučinska valdībai panākt jūtamu labumu sabiedrībai un palielināt uzticību valstij
I.Mūrniece atzinīgi novērtēja vakar Briselē NATO dalībvalstu aizsardzības ministru sanāksmē pieņemto lēmumu par papildspēku izvietošanu alianses austrumu flangā, tai skaitā Baltijas valstīs. Tāpat viņa norādīja, ka jāstiprina Latvijas ekonomiskā drošība un jāveicina uzticamu ārvalstu investīciju piesaiste.


Cilvēktiesību komisija uzklausīs tiesībsarga amata kandidātus
Tiesībsargam ir būtiska loma mūsu sabiedrībā, rūpējoties par cilvēktiesību aizsardzību un diskriminācijas novēršanu. Tāpat tiesībsargam jādara viss iespējamais, lai sekmētu valsts varas tiesisku, lietderīgu un labas pārvaldības principam atbilstošu īstenošanu.


Karoče, gudbai hjumenitī, welkam wōr. :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?