Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2015-02-07 20:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ciba, ltv, tv, ūdens, žurnālisti

I pity the fool
Skatos LTV raidījumu par krāna ūdens tīrību. Studijā trīs eksperti. Vadītājs džauris, tikpat labi varētu ielikt vidējo 8. klases skolnieku, līdz ar to tiek iegūts mediju izdzīvošanai tik ļoti būtiskais "lowest common denominator" filtrs, skatītāju uzskatot par idiotu - un par tādu arī pataisot. Protams, TV formāts pats par sevi ir absurds jebkādām nopietnām diskusijām - šajā ziņā tas pārspēj pat Cibu. Taču cibā, ļoti iespējams, tie aktīvākie "diskutētāji" kā reize ir kaislīgi telemīļi, hell do I know, īsnībā nesekoju ne vienam, ne otram medijam.


P. S.
Laikam lieki piebilst, ka raidījuma vadītājs ir sociālists un ir pilnīgi aizņemts ar valdošās šķiras noteiktajām regulām, reģistriem un aizliegumiem, kurus noteikti vēl vajadzētu pieņemt, lai sasniegtu sociālo taisnīgumu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saikne_neochin
2015-02-07 20:59 (saite)
nu un ko tad televīzors nolēma?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2015-02-07 21:32 (saite)
pa lielam tikai to, ka krānu un pudeļu ūdens ir seim šit, ka no krāna dzert var gana droši un ka mājas, kuras taupa uz ūdens sildīšanu (ir tāda lieta) riskē ar leģionāru slimības uzplaukumu (tie bacīliji atņirdzoties pie kādiem 55°C). pēc tam bija klips par "naida runu" un to ka policija sargā mūsu domu tīrību. karoče hujņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2015-02-07 21:40 (saite)
un nekā šokējoša? ar ko ta šie tur nodarbojas. nu nekas, eirovīzija tuvojas. ommmmm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2015-02-07 22:35 (saite)
Fonā bija šokējoša mūzika un vadītājam bija šokējošas sejas izteiksmes, mēģinot ievilināt ekspertus Rīgas Ūdens zākāšanā. Nu, un tas par tiem leģionāriem bija šokējoši, kā arī tas, ka viņi nofilmējuši čali, kurš tirgo ūdens filtrus par Lielu Naudu, un tad nevis izsvēra, kas tas par filtru un vai tādu vajag, bet nodirsa džeku par to, ka viņš atsaucās uz Pasaules Veselības Organizācijas dokumentu, kāda neesot (par to pasmējās tīri labi), bet, protams, viņiem netraucē tas, ka tāds dokuments eksistē un filtru tirgonis ir nodirsts faktiski nepamatoti. Teliķis pats par sevi ir šokējošs. Arī eirovīzija ir tāds prātam bīstams sporta veids, bet pa maziņam jau var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2015-02-07 22:51 (saite)
vot es tieši tikko nošokējos. biju nomanījus, ka televīzorā ir kaut kāds superšovs supernova, tak izrādās ka šis brīnums jau arī ir dievzemītes eirovīzijas atlase
links studijā - http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/01.02.2015-supernova-2015.-ceturtdaljfinals.id43248/

ūdensfiltri nogrābstās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2015-02-08 00:49 (saite)
man bajl

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2015-02-08 12:26 (saite)
man arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?