Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-09-02 12:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ekonomika, krievija, latvija, nato, politika, propaganda, tumsonība, valsts, vara, viduslaiki

Tumsonība
Cilvēki ļāva citiem izmantot sevi. Sauca to par "valsti", par "Latviju". Pieteicās 3. pasaules karā (saucas NATO), sadirsa sadzīvi (saucas ekonomika), un tagad nevar pārdzīt ēdienu pāri šizofrēniski uzmurgotai līnijai kartē (saucas robeža). Tiklīdz iznāk saskarties ar propagandu (saucas sabiedriskie mediji), jādzird/jālasa, ka tagad esot jāpērk Latvijas preces. Mhm, progress nevaldāms! Ļeņingradas blokādē varēja skandināt "pērc Ļeņingradas bietes un cukurniedres, atbalsti vietējos!"
Mani izbrīna tas, cik vāji absolūtais vairums sabiedrības saprot ekonomiku un vergturību (saucas politika), un nodarbina jautājums - cik liela daļa mafijā (saucas valsts) strādājošo apzinās, ka rīkojas pret veselo saprātu, lai tikai nosargātu savu iedomāto "varu" pār citiem cilvēkiem?
Ja kādreiz satiksimies pie krūzes vai pīpes, varu pakomentēt, ko es domāju, sakot, ka dzīvojam ja ne tumšajos viduslaikos, tad tumšajos jaunajos laikos točna.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saikne_neochin
2014-09-02 16:25 (saite)
un ja cilveks iedomajas, ka pie vina drumuma vainojama vergosana, tas dzenas pie psiho arsta, dzer drapes un les, ka ir garigs nikulis, bet vergturi nevaino, ka tad latvija mamulina..nekad!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2014-09-02 16:41 (saite)
Nē, nu, ja Latvija grib no tevis tos 1000€, tad tu vari kaut vai iet plēst pakaļu Lienes ielas vārtrūmēs vai tirgot Spaisu, bet tas tūkstotis jādabū pat tad, ja tas tevi nogalina. Tā, redz, ir, un var, zin, nīkuļot un ko, bet ja katrs, kuram ienāks prātā, vnk nosprāgs, tad kurš maksās nodokļus? Kurš uzturēs MŪŪŪŪŪSU Latviju? Tas nekas, ka šī valsts reliģijas sekta ir izveidota pēc manas dzimšanas, tas nekas, ka es tai neesmu ne piekritis, ne to atbalstījis - bet, vot, manas tiesības jau nu točna ir mazsvarīgākas par to zagļu iegribām, kuri melo, ka es gribot būt viņu vergs. Toč jābūt slimam, lai sevi cienītu vairāk par apšaubāmu piramīdas shēmu! To jau ar tabletēm nevar izārstēt - tur palīdzēs vai nu cietums vai - ja MŪŪŪŪSU Latvija būtu vēl mazliet sakarīgāka - nāves sods!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2014-09-02 17:03 (saite)
kas tu tads esi, lai tev butu zinasana par to ko tev gribas..nada fega tev valsti, nada. macies milet raini un kad skumji klust samaksa vel kadu nodokliti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?