Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
Tie, kas bez goda citus izposta, pēc tam bez goda raksta vēsturi.
Un iemāca jau no bērna kājas ticēt, ka citu variantu nav un būt nevar un ka der nevis padomāt, kādas ir alternatīvas, bet noturēt mazo svētbrīdi un pabubināt par to, ka dievs "valsts" (kura īstenībā nemaz nav) ir labākais, kas ir izdomāts.

Tas, kas DARBOJAS, ir brīvais tirgus. "Valsts" režīms nav vajadzīgs cilvēkiem - tas ir tikai līdzeklis, kā pakļaut un aptīrīt citus. Turklāt tie, kuri savus bērnus reāli māca domāt (atšķirībā no visām "valstu" skolām), pārējos gandrīz pamatoti uzskata par tādiem idiotiem, par kādiem tie padarīti.

Teikt, ka "valsts" ir kaut kas labs vai pat labākais, kas var būt, ir kā teikt, ka plastmasas knupīši ir labākais, kas izgudrots, par spīti tam, ka, pirmkārt, ir alternatīvas (jā, ar citām īpašībām, toties labākas), un plastmasa ir ļoti kaitīga cilvēka organismam. A, vot, vnk šitā ir ērtāk un gribas to attaisnot, to es saprotu, bet es nesaprotu, kāda jēga dzīvot, ja tev vispār nekas uz pasaules neliekas svarīgs - pat saprāts, kurš pilnībā jānoliedz, lai attaisnotu ticību tam, ka dažiem cilvēkiem ir neierobežotas "tiesības", kamēr citiem "jābūt" vergiem. Tas ir vienkārši absurds, tu cilvēku divreiz definē dažādi, tā ir loģikas kļūda, tāpēc ir praktiski neiespējami virzīt domu tālāk par to.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?