Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-04-21 23:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
R2D2 4 IRL

Davai, uz nometni!


P. S.
frendlī killer robot


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diskurss
2014-04-22 01:02 (saite)
mīlīgi nudien: commanding but friendly physical presence

crowdsourced social data sets - tas ir kā? robots nodetektēs, ka kāds viņam tuvumā tviterī vai wazzapā ieraksta "jāsit nēģeri", un minūtes laikā būs klāt menti ar rokudzelžiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zero_weirdness
2014-04-22 01:31 (saite)
akdievs, es ceru, ka tieši tā ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diskurss
2014-04-22 01:39 (saite)
reiz, maziņš būdams, lasīju kaut kādu zinātnisko fantastiku, latviski, nu vienu no tām ziljons iepriekšējā savienībā ahūnās tirāžās izdotajām zinātniskajām fantastikām, un tur bija tāds gadžets domu lasītājs, savienojumā ar gadžetu kurš varēja anihilēt personu (nu kaut kā humāni, bez lodēm un asinīm), t.i., ja gadžeta turētājam labpatikās, viņš ar vienu pogas klikšķi varēja anihilēt ikvienu, kurš bija kaut ko sliktu padomājis.
lūk, principā, ideālā haiteka pasaulē pat menti nav vajadzīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]po
2014-04-22 10:06 (saite)
Foršākais ir tas, kā tiek izprasta taisnība vai varbūt brīvība - principā esam tikuši līdz thought-crime līmenim. Kroč nevaig par tiem nēģeriem rakstīt - vajag vnk sist.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diskurss
2014-04-22 15:48 (saite)
es jau tik ar humōru interpretēju, kādu sociālo datu kraudsōrsingu viņš tur varētu veikt. a varbūt viņm vnk ir pieeja "labajiem" atvērtajiem datiem, par kuriem man kādudien stāstīja rādio http://lr1.latvijasradio.lv/lv/raksts/zinamais-nezinamaja/atverto-datu-prakse.a35978/ (starp citu, noklausies; ja arī tu vēl neesi pazīstams ar to entuziastu pozīciju datu jautājumos (pieļauju, ka esi), tad tev tā varētu būt inčīga, tipa, ciktāl viņu viedoklī ir taisnība un pamatotība un kur viņi brauc auzās), un ka viņš var, piemēram, uz nometni braucējus pieskatīdams, zināt, ja kādam tur ir astma/diabēc/aids un palīdzēt neaizmirst medication time un darīt citas tādas labas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?