Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-03-14 13:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
www.gov.edu
Mūsu sabiedrība darbojas pēc pakāpju iniciācijas principa, un, jo augstāk cilvēks kāpj, jo dziļāk cilvēku indoktrinē. Jo lielāki augstumi, jo lielākas bailes krist - līdz pat zemei, kur varas vertikāles fiktīvi nekustamajiem īpašumiem nav vērtības.

Patiesība nav slepenas zināšanas. Okultisms ir tieši tā sistēma, kas sākas ar 5 bērnudārza ložas grupiņām, kurai seko 5 pakāpes pamatskolā, vēl 4 līdz "pamatizglītībai", tad vēl 3 līdz "vidējai izglītībai", un tad savu lojalitāti iekārtai var apliecināt arī tālāk dažādās ložās pieņemtajā kārtībā, piemēram, pa 3 un 2 gadiem, un doktors, kā tāda 33. goda pakāpe, iegūstams jau apliecinot reālu pienesumu hierarhijas apzinātai un tīšai stiprināšanai.
Tā nu "izglītoti"/indoktrinēti sektanti, nespēdami domāt ārpus tetraedra, nav spējīgi uztvert gaismu, kas viņu apgraizītajos leņķos lūst. Bet no ārpuses tā piramīda nav nekas vairāk kā stikla cietums tiem, kas dzīvo ar muguru pret gaismu.

Lai redzētu īstenību, ir tikai jāskatās. Zināšanas un sapratne skatu paplašina. Bet sektantiskā "izglītības sistēma" principā izskauž spēju redzēt. Lai gan no tā stinguma iekšienes, protams, izskatās, ka visi neakadēmiskie spēki "nespēlē pēc noteikumiem" un tāpēc būtībā neko nevar saprast. Pasniedzējs tomēr deva kko citu!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?