Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-01-18 19:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rekomendācijas no kantora
Dabiskuma aģitēšana ir prasta apelēšana pie pieraduma.
Cilvēks var mainīties! Cilvēks var kļūt par lielu, ļumīgu dārzeni silikona čaulā ar intravenozo barošanu un taisno izklaižu pieslēgumu smadzenēm!
Neskaties atpakaļ! Neprasi no sevis mazāk! Ļauj dzīvei pārvērst tevi par to, no kā pagātne bijusies visvairāk!
Un vispār, es tev pateikšu, kas ir veselīgi: veselīgi ir nomirt. Veselīgi ir nejust un neilgoties pēc kaut kādu pērtiķu pašiedvestajām alkām kāpt kokā pēc burkāniem un žeņšeņa saknēm. Atmet kā asti to regulāro ēšanu un gulēšanu, to pārvietošanos kājām un visu to mazgāšanos un siekalu rīšanu! Cik var borēt to atavistisko fašismu!? Posts ir vienīgais veids, kā atklāt jaunus nāves veidus! Neļauj dzīvei apturēt tavu evolūciju! Transformējes tajā "kroplī", kas pēc tūkstošiem gadu būs planētas kronis, plāksteris un eirorubļa reverss!
Kas gan ir cilvēks, es tev jautāju? Cilvēks ir trešais vilciena vagons, kurš brauc uz to pašu elli, kurp pirmais un pēdējais - un Jēzus tur nav, viņš ir uzzīmēts uz eksterjera, un esi arī tu drosmīgs un īstens sava laika pārvarētājs, meties vilcienam pa priekšu un izklājies pa dzelzterjeru, miesā un garā strīpā izstiepies humanoīds rex! Viss ir maldi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?