Kaspars ([info]darklow) rakstīja,
Nu jau vairs glaabt var tikai paaris noderiigi numurinji, kas manaa taalrunii staav ar nosaukumu "CP Help", ar kuriem esmu izliidzeejies un liidz shim oficiaali kaa vainiigais nekur neesmu paraadijies :)
Turpmaak gan ja kas gadaas vaig atcereeties:
1. Ja nav liecinieku, pofig, saraksti protokolaa draugus, pazinjas, radiniekus, whatever. ja vinjiem ir auto, pieraksti marku, modeli, reg. nr utt. Pietiks ar kaadiem 2-3, peec tam kaadaa briidii apzvani vinjus un izstaasti situaaciju un pasaki ko lai jamie saka, gadiijumaa ja vinjus izsauc - parasti to ko tu ierakstiji protokolaa, tjipa vinji braukushi vai gaajushi garaam un redzejushi ka notika taa un taa. Tici man tas ljoti paliidz ja ir liecinieki, veelaak tas var paarliecinaat arii izmekleetaaju. Ja situaacija ir striidiiga biezhi lieta izshkjiraas par labu tam kam bijis vairaak liecinieki, ja tev nav vispaar nu tad notiek kaa shoreiz ...
2. Vaig pierakstiit otras cietushaas auto NR un ja iespeejams uzzinaat vaardu un uzvaardu, veelaak jau var ieguut jamaa datus (kaa tas jau atkal cits storijs). Ja tieshaam 100% bija vainiigs vinsh, un uz vietas tiek nolemts ka vainiigs esi tu, tad var un vajag mekleet jamo roka un meeginaat "sarunaat".

ai aizraavos nu idejiski ir taa, ka viss jaadara peec iespeejas aatraak un katraa zinjaa vajadzeetu samekleet kautkaadus "galus"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?