Domuzīme ([info]pink_dust) rakstīja,
@ 2004-11-05 10:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
la bella vita
Vakar bijām uz "Penelopa & Diks" - atkal viens riktīgs džilindžerisms. Bet labs, ui, cik labs. Scenogrāfija gaiša, tērpi koši, teksti trāpīgi (par to gan jāsaka paldies Moemam, tikai, diez', cik tur no viņa vispār palicis). Nu tā, baudāmi. Un pēc šīs izrādes atkal nerodas nekādi jautājumi par to, kāpēc Rēzija ir Dailes teātra prīma.
Šovakar Dāvida un Nokias ballīte. Ielūgumā Dāvids parakstījies kā "bezstila pasaules naba" un palūdzis saģērbties pārsteidzošos tērpos.

upd.: ak, jā, dejas tajā izrādē bija labas, it īpaši "nav viegl' latvieš' sievietei būt" :)))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anabella
2004-11-05 10:29 (saite)
Tīri vai tāds kā mudinājums pēc ilgiem laikiem apmeklēt Dailes teātri, sen tur nav būts, bet gan jau, ka visas biļetes izķertas tāpat kā citur. Novembrī man jau ieplānots gājiens uz divām JRT izrādēm, bet tas tikai pateicoties tēva draudzenei, kura man piedāvāja biļetes, jo pati es kaut kā vienmēr nokavēju tās divas dienas, kurās visas biļetes tiek irpiktas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-11-05 10:32 (saite)
Nu, es domāju, ka Dailē ar tām biļetēm nav tik traki. Uz JRT es sava slinkuma pēc neeju, man arī kaut kā šķiet apgrūtinoši (pat neiespējami) novaktēt to brīdi, braukt, stāvēt tajā rindā... Pfē. Uz kādām tad tu iesi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anabella
2004-11-05 10:37 (saite)
Uz "Laime" un "Latviešu stāsti". Vispār jau vajag tajā datumā, kad sāk izpārdot nākošā mēneša biļetes, ieiet jrt mājaslapā un rezervēt, izpirkt var arī vēlāk, kad rindas jau ir pierimušas, pie tam var rezervēt uz vairākām izrādēm, un, ja beigās tomēr izdomā, ka nevēlies iet, šīs biļetes neiegādāties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-11-05 10:45 (saite)
Kurš ir TAS datums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anabella
2004-11-05 10:50 (saite)
Man liekas, ka TIE datumi mainās, bet to noteikti var uzzināt piezvanot uz JRT, manuprāt, ka TAS datums ir pavisam, pavisam tuvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pink_dust
2004-11-05 10:51 (saite)
;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?