kūciņas prototips

kūciņas prototips

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Biju uz tvaika ielu. Prasīju psihiatru. Kas man par problēmām? Eee, nuuu. Aaa nu vajag. Kā izdomāju ka vajag? Interneta dienasgrāmatā teica. Ok, pierakstīja mani uz piektdienas rītu. Nopirku piecas grāmatas. Hariju poteru (dāniski) , divas millenium daļas zviedriski un divas norvēģiski. Sēžu viesturdārzā un ēdu vīnogas.
+ mamma no rīta teica, lai atrodu citu meiteni, jo pēc pāris mēnešiem man apniks, vai kaut ko.. Ķipa ldr nestrādā. Pradīja, vai tad universitātē nav smuku meiteņu?.. Vai nu viņai viņa nepatīk vizuāli, vai nu kas. Viņa nezina to, ka pēc mēneša es braucu ciemos. Arī par psihiatru neviens neko nezina.
P. S. Mani šodien gandrīz divreiz notrieca. Velo infrastruktūra Rīgā ir drausmīga
  • "vai tad universitātē nav smuku meiteņu?"

    ļoti gribas uz šo reaģēt ar kādu asu komentāru, bet man vienkārši nepietiek spēka. tik absolūta neizpratne.
  • malacis, ka biji pie ārsta :)

    Universitātē ir smukas, bet ļoti jaunas un padumjas meitenes (caurmērā).


    A mammu saprotu - attiecību sākumā gribas apmainīties ar enerģiju, respektīvi, kādas divdesmit, trīsdesmit reizes pārgulēt, pēc tam var dzīvot kā cilvēki un būvēt augšā visas tās emocionāli, intelektuāli skaistās lietas, kas vajadzīgas, lai būtu attiecības vismaz dažus gadus ilgas.

    • Pie ārsta vēl nebiju. Piektdien vizīte. Tēju varam sarunāt pēc tam?
      A mammu ir tā. Viņai nepatīk ka viņa ir vegāne. Vegāni esot slimi un stulbi. Kaut kā tā. Es tā par ar ģimeni nekomunicēju tik ļoti. Kad ar ex gāja ceturtais gads, man sencis pajautāja, ko viņa vispār studē?.. Un mūsu vecāki pat nebija sapazīstināti. Bez nedēļas piecus gadus kopā.. So vecākiem ir samērā vienalga, bet šis nebija jauks solis no mammas puses.
      • Jā, es pārrakstījos, es domāju - malacis, ka pierakstījies pie ārsta.

        Varam jā. Tas būs no rīta, vai ne?

        Vegāni ir fiziski vāji, pārsvarā. Taču ne slimi un stulbi. Ja cilvēkam vajag garīgumu un ne fizisko spēku, būt par vegānu ir ļoti laba izvēle.

        Nū, piekrītu, bet es pati esmu vecmodīga un uzskatu, ka mīļoto vajag ar vecākiem iepazīstināt pēc iespējas ātrāk.



      • Gan jau nepatika, ka uzspiedu jūsu ledusskapim mandeļu pienu
Powered by Sviesta Ciba