pikku_myy ([info]pikku_myy) rakstīja,
@ 2010-01-28 21:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:fizikā
Mūzika:The Doors - Riders of the storm
Entry tags:ntnu

Ziemassvētki
Pie mums ir siltāks un snieg. Tas viss sākās pirms pāris dienām, kad pēkšņi no rīta kalns, kas ir tieši pretī, ejot uz Universitāti, bija atsedzis savu tumšo pieri, paceļot augstāk miglas & mākoņu lakatus un skatījās tumšs un noteikts pretim. Silts. Slapjš. Viena no labākajām alternatīvām šajā laikā ir gumijnieki.
Otra - videokamera, lai nofilmētu, cik īsti smieklīgs ir paša gājiens jeb tipinājums uz mācībiestādi, ik pa brīdim paslīdot, bieži krītot un divreiz no vietas, kā arī paātrinot gaitu, lai noturētu līdzsvaru. Reiz man tika teikts, ka skrienu kā meitene. Nu, šeit jau līdzsvaram nostieptie nadziņi un mazie solīši ir tieši kā naglai uz galvas.
*
Praktiskie darbi Resursu un vides ekonomikā notiek norvēģiski, jo, redz, norvēģu studentiem eksāmens ir norvēģiski. Atkal kaut kādā pagraba telpā, kuru nevar atrast. Pa ceļam paslīdu klasiski - šodienas bilance 3 kritieni.
*
Pie manis ciemojas modelēšanas kursa biedrenes - norvēģiete Siv un spāniete Laia, un atzīst rupjmaizi par garšīgu & pasākumu par atkārtojamu.
*
Vēl joprojām dikti vajag zāles, kuras palika LV. Damn.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?