Piecis ([info]piecis) rakstīja,
@ 2021-10-20 13:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tiesības
Ha! Šodien saņēmu krutākās tiesības rajonā! Lepns kā pāvs varu vazāties un visiem attālināti rādīt, ka man ir TR2 tiesības! Viennozīmīgi esmu pietuvinājies viena no bērnības sapņiem piepildīšanai - ar vismilzīgāko traktoru vilkt pa koplietošanas ceļiem.
Mācību procesā bija svētīga iespēja atsvaidzināt noteikumu zināšanas. Iepriekš biju pārliecināts, ka par saviem 90% zinu CSN, bet pa 20+ gadiem diezgan daudz ir mainījies, papildinājies un uzlabojies. Otrs, bet ne mazāk svarīgs ieguvums - tagad māku ar piekabi atpakaļgaitā noparkoties garāžā bez panikas lēkmes un ar pirmo reizi.
No visa tiesību iegūšanas procesa mani visvairāk izbrīnīja fakts, ka ar T kategoriju CSDD nav nekādā sakarā. Attiecīgi viss tiek kārtots ļoti aizdomīgā kantorī, 90 gadu stilā ar daļēji papīra testiem, parakstoties uz zemas kvalitātes dokumentu kopijām n-padsmit reizes, CSN eksāmens kardināli atšķiras no CSDD eksāmena. Pašas tiesības ir nestandarta izmēra laminētas lapiņas formāta ar zīmogu uz fiziskas fotogrāfijas. Bišķi atsita 90 gadu sākumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?