Ēdiena rubrika |
[2017-02-17|23:31] |
Kāpēc gan lai laju firma vienīgā ražotu garšīgos čili un laima čipsus, vajag arī Ādažu pakaļdarinājumu! Re, kur mans draugs Aurēlijs uzdizainēja -
Saistītās ziņās šie jaunie ir baigi labie:
Vēl saistītākās ziņās uzzināju, ka čipsiem liek klāt smiltis, pretsalipes viela silīcija dioksīds ņam ņam! (piem., šeit - http://cipsi.lv/lv/produkti/cipsi/388-meistardarbs) |
|
|
Komentiņi: |
gluži smiltis tās vis nav.
Kas tad, ļoti smalki samaltas smiltis?
Ar vienkāršu samalšanu tādas nevar iegūt. Silīcija dioksīds te ir koloidālā stāvoklī; iedomājies pufīgas putekļveida smiltis, ja vien izdodas.
es uztaisīju ar papriku, jo ir kaut kāda čipsu sazvērestība un latvijā vairs nevar dabūt paprikas čipsus nekādus
tie "eksotiskā taizeme" ir baigi labi | |