PHz superblociņš - Vecgada aizvadīšanas vadmotīvs [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Vecgada aizvadīšanas vadmotīvs [2016-12-30|23:54]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, ]

zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
[User Picture]
Kas:[info]batou
Cikos:2016. gada 31. Vecembris plkst. 00:26
(zibenstaka)
es pat vairs neatceros kas īsti bija lostā, tikai "we have to go back" tīri memes dēļ

bg2 gan es tik ātri neaizmirsīšu, ibitītmatos
Kas:[info]yannel
Cikos:2016. gada 31. Vecembris plkst. 01:15
(zibenstaka)
Protams, What can change the nature of a man neietetovē iekšā torment zīmi uz mūžu - nekādā gadījumā. Ar mums uz mūžu nepaliek arī We are the gibberlings three as merry a band you ever did see, nedz arī grāmatu grāmata A is for Atronach, B is for Bungler's Bane, C is for Comberry (dziedāt A you're adorable meldiņā), nedz arī čupām citi ceļojumi un satikšanās kustīgajos interaktīvajos stāstos, protams, ka nepaliek. Tos sūdus nevar ne salīdzināt ar mūžīgo gara gaismu no, teiksim, nejauša mīcījiena ar nejaušu paziņu.
[User Picture]
Kas:[info]martcore
Cikos:2016. gada 31. Vecembris plkst. 01:37
(zibenstaka)
videospēles, tās ir reāli negulētas naktis. kā es tagad varēšu aizmigt, es nupat noskatījos izglītojošo video par to, kā saportiem vajadzētu spēlēt uz jaunās dotas kartes, un ieraudzīju, ka jaunajā pačā dazla greiva animācija ir kļuvusi aptuveni par pussekundi ilgāka.

neesmu uz jaunās kartes vēl spēlējis ar hīleriem, bet šī pussekunde izraisa katastrofālu jautājumu, kad gan mest uz tīmmeitu greivu, ja metīsi tā, kā visu dzīvi esi to darījis, tīmmeits uz to momentu būs jau nosprādzis, a ja agrāk...kad agrāk

un pēc tam pamodīšos nakts vidū skaidri zinot, ka lunai greivs būtu jāmet aptuveni uz atlikušajiem 200 HP, laifstīleram var arī mazāk, a esefčikam nedaudz vairāk, tā uz 220, un nekavējoties došos pārbaudīt jauniegūtās zināšanas praksē. uz visiem atlikušajiem 105 personāžiem.