PHz superblociņš - Antiņš Šons [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Antiņš Šons [2015-02-22|10:02]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, ]

Kā Bendžamins Franklins tur teica? «Izglābts penijs ir divi brīvi peniji»? Vai arī «Ietaupīts penijs ir dabūts penijs»?
Lai vai kā, vietu cietajā diskā arī visvienkāršāk ir iegūt nevis veikalā, bet ar pogu F8, izdzēšot nevajadzīgās drazas. Kas tik vakar neaizlidoja bitu spainī:
  • Windows programmu instalācijas, draiveri u.tml. - ir taču internets, bez tam gatavojos pāriet uz Linusku (droši vien Ububuntu), kur kaut ko uzinstalēt ir kā divus pirkstus apčurāt apt-get
    (ak jā, un, kā izskatās, laimīgi beidzot esmu ticis vaļā no visiem, kas regulāri uzmācās un gribēja, lai es viņiem pārinstalēju Windows)
  • filmas - ir taču Netflix rutracker.org
  • (vecu) spēļu instalācijas - ir taču oriģinālie kompaktdiski Štīmis, GOG, ROMu un abandonvāŗu lapas un visas labās senās spēles tāpat agri vai vēlu tiks rimeikotas
Turpinu kolekcionēt vienīgi grāmatas un mūziku, jo vēl neesmu ticis iekš bibliotik :) un mūziku vēlos klausīties tādā kvalitātē, klāstā un kārtībā, kā gribu, nevis kā spēj Spotifajs vai Dīzeris. Bet varbūt arī tas ar laiku pāries.
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
[User Picture]
Kas:[info]pirx
Cikos:2015. gada 22. Bebruāris plkst. 11:31
(zibenstaka)
Man vēl mūzika glabājas cietnī, bet ikdienā spotifajs pietiek, vienīgi ac/dc tur nav :(

Tev ir pienācis year of linux desktop? Interesanti, varēsi pastāstīt kā sokas :) Mans mēģinājums pirms pusgada izgāzās - pārāk tomēr liels čakars bija visu sataisīt kā nākas. Un ko domā par rotaļāšanos? Jeb Tev viss ir baigi indīgi un ar linsuka portiem?
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2015. gada 22. Bebruāris plkst. 16:50
(zibenstaka)
O, cik skaisti pateici, «Year of the Linux desktop» vajadzētu pielikt pie sienas iedvesmai.
Jāsaņemas apgreidot kompi un tad jau jauni dzelži, jauna OS, jauna dzīve. Līdz el. spēlēm vispār sen neesmu ticis, bet mana kolekcija ir diezgan indīga un multiplatformīga, jā, nu un Vīniņš arī attīstās, un SteamOS kā dzinējspēks arī kaut kur aiz kalniem vīd, tā kā vajadzētu būt normāli. Tad jau redzēs, un par veiksmēm un neveiksmēm noteikti reportēšu.
Kas:[info]spic
Cikos:2015. gada 24. Bebruāris plkst. 02:50
(zibenstaka)
Man uz šogadu ir apņemšanās par gadu bez neceļos iegūtam spēlēm (ar izņēmumu citu sistēmu emulatoriem — nesen bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem iztaustīju symphony of night kāšlvāniju zem ps emulatora), itin lieliski.

Man linux desktopa gads iestājās jau krietnu laiku atpakaļ, bet tagadiņ beidzot arī izklaides ziņā viss šķiet baigi lieliski (_man_. ymmv), un neatceros pat, kad zem vīnes kaut ko būtu laidis. Droši vien kkad, kad kaut ko no gog.com mēģināju iekurbulēt. Problēma nav vairs atrast, ko paspēlēt, vai iemocīt to palaisties, bet gan atrauties no izklaidēm, paldies stīmam.

Kamēr neesmu izklepojos naudu iksboksam (krupis), lielie aaa taitļi iet garām — es neesmu spēlējis ne biošoku, ne māsefektu, un nezinu, kas notiek dragoneidžā. Reizēm atnāk ar lielu nokavēšanos — nesen tīklā paskraidīju 2. borderlendi, ļ. jautri.
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2015. gada 24. Bebruāris plkst. 15:03
(zibenstaka)
Izklausās labi, es ceru uz līdzīgu gaišo nākotni, bez AAA arī uz Windows jau kādu laiciņu itin labi iztieku.
[User Picture]
Kas:[info]koks
Cikos:2015. gada 2. Spamarts plkst. 14:40
(zibenstaka)
Es pašlaik Windows uz datora turu tikai spēlēm (principā nav īsti laika tur linuxā ķimerēt to visu wine padarīšanu vai, kas attiecas uz linux native spēlēm - instalēt čakarīgos draiverus savai optimus nvidia kartei), bet tā Linux Mint ikdienā un mūziku tikai no youtube un spotify. :)