PHz superblociņš - Kā amerikāņi Krievijā ar pirātismu cīnījās [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Kā amerikāņi Krievijā ar pirātismu cīnījās [2014-06-29|10:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, , ]

Kā iegādāties elektriskās spēles Stīmā ~2x lētāk:
  1. uzinstalēt Enhanced Steam savam pārlūkam
  2. ar šī rīka piedāvāto salīdzinātāju uzzināt, cik ļoti vairāk no mums kā izaugsmes pilnajiem austrumeiropiešiem grib noplēst:
  3. tikt pie krievu IP adreses (es izmantoju virtuālo datōru drošībai un bezmaksas VPN Gate, strādā, liekas, labi);
  4. no krievu IP adreses piereģistrēt viltus ēpastu un viltus Stīma lietotāju; vēlams uzinstalēt arī pašu Stīmu un ieslēgt Steam Guard, lai nejauši viltus lietotājā neielogotos no austrumeiropiešu IP adreses un nesajauktu visu grāmatvedību;
  5. no cardscodes.com spekulantiem iegādāties Stīma dāvanu karti vēlamajā izmērā (valūtai nav nozīmes, vismaz mārciņu karte man uz rubļiem pārkonvertējās bez problēmām), samaksāt ar Paypal, nedaudz pārmaksājot, bet tas atmaksāsies turpmākajos soļos.
    ACHTUNG: ja gribas paspēt uz megaatlaidi pēdējā mirklī, tad var nesanākt, jo, piem., pēdējoreiz spekulanti atsūtīja kodu tikai pēc 40 minūtēm, bet nu pozitīvais moments ir tas, ka no abām viņu pakalpojumu izmantošanas reizēm abās atsūtīja;
  6. no viltus lietotāja un krievu IP pievienot dāvanu kartes summu rubļu Steam maciņam;
  7. pirkt krievu Stīmā spēles pa lēto un sūtīt kā dāvanas savam īstajam Steam lietotājam (protams, jāuzmanās, lai nav ekskļuzivnaja russkaja versija vai kas tamlīdzīgs, bet par to Stīms un jo sevišķi enhancētais Stīms brīdina oranžā rāmītī zem bildēm). Vēl arī vairākām populārām spēlēm ir tāds trūkums kā «This game is not giftable in your region», tad diemžēl neko darīt;
  8. ????
  9. PROFIT!!!
    Manā piemērā iztērēju pie spekulantiem 13,99€, toties ietaupīju 12,78€ salīdzinājumā ar Eiropas 2. zonas cenām.
Ļaudis runā, ka, regulāri tā darot, Geibens var pilnīgi vai daļēji diskvalificēt krievu dāvinātāja kontu (tas droši vien notiek 8. solī), bet uztaisīt jaunu viltus lietotāju atjautīgajiem austrumeiropiešiem nav īpaši grūti. Galvenais visu maciņu laicīgi iztērēt atlaidēs un neturēt pilnu, lai nav žēl.

Protams, var tieši tāpat darīt ar amerikāņu IP adresi, lai, piemēram, tiktu pie spēlēm, kuras Stīms tirgo tikai savā okeāna pusē, esmu mēģinājis, darbojas.

Tizlākie un surplusiņu graujošākie punkti, protams, ir 5. un 6. (lai gan spekulantiem it kā ir 50€ dāvanu karte par 49,99€, taču tā ir mūžīgi out of stock), bet toties ir vieta uzlabojumiem - izskatās, ka caur Webmoney varētu kaut ko samuhļīt - https://webmoney.lv/operator?id=198 vai varbūt pa taisno oranžajos publiskajos aparātos.

ATRUNEKLIS: protams, ja pēc šīs instrukcijas jums uzsprāgs kaķis vai salieksies dators, es par to tikai gardi pasmiešos. Jūs, savukārt, varēsit pasmieties, ja Geibens man kaut ko nobanos, tā kā viss godīgi.
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
Kas:[info]spic
Cikos:2014. gada 29. Zapojūnijs plkst. 12:53
(zibenstaka)
Katrs pa savam jūdzas. Kreisie stīma akaunti, shady businessi un tamlīdzīgi? Absurds, tad drīzāk krustiņu novilkt un doties uzreiz vilkt no torentiem.
Kas:[info]estapens
Cikos:2014. gada 29. Zapojūnijs plkst. 14:25
(zibenstaka)
Paldies par superpadomu, bet man pa drāšu vadiem nāk šādi teksti:
"tik ar šo jauko lietu ir problēmas kā piemēram banu noraušana
un vairākas spēles ir reģiona lockotas
Klāvs Dzelzs-Vaivars: nopērc krievu gāmi, rezultātā regulāri dabū izmantot vpn lai palaistu
uzrāvos uz CoD, prikola pēc paķēru. Ja grib spēlēt, jābūt pieslēgtam pie VPN visu laiku."

[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2014. gada 29. Zapojūnijs plkst. 17:59
(zibenstaka)
Jāuzmanās ir, kā jau pie 7. punkta minēju; jo populārāka spēle, jo parasti alkatīgāki izdevēji un vairāk jāuzmanās, t.i., jāizpēta visas info lapas un forumi, vai tā ir normāla versija.
Par banošanu gan neesmu dzirdējis, ka kaut kas slikts būtu gadījies dāvanu saņēmējam, bet dāvinātājs šajā gadījumā ir atjaunojams resurss :) Bez tam domāju, ka lielāku uzmanību Stīms pievērš krievu lietotājiem, kas uz to ir specializējušies un dāvina spēles daudz un dažādiem citvalstniekiem - tādu paštaisītu lietotāju ar pāris spēlēm diez vai kāds pamanīs.
[User Picture]
Kas:[info]hessin
Cikos:2014. gada 29. Zapojūnijs plkst. 17:51
(zibenstaka)
izskatās pēc baigās ņemtnes. Es parasti iztieku ar atlaižu sagaidīšanu. Ielieku wišlistē un agri vai vēlu spēlei ir atlaide. Beigās vēl aizeju uz ražotāja mājas lapu un tur spēle ir vēl lētāk. Nopērku ar visu steam atslēgu, bet kāpēc man ir konts Steam tā arī nesaprotu.
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2014. gada 29. Zapojūnijs plkst. 18:04
(zibenstaka)
Steam konts ir, lai varētu pazaudēt visas spēles reizē, ja Stīmam kaut kas neiepatīkas :P

Nu es ar šo ņemos tagad vasaras lielatlaižu laikā, tādā veidā nositot cenu līdz pavisam pieņemamam «pay what you want» līmenim. Protams, paskatoties http://steamdb.info/calculator/ statistiku, cik no savām spēlēm esmu spēlējis, var saskumt, bet nekas, toties pensijā tā izspēlēšos!
(bez virsraksta) - (Onanīms)