16 April 2008 @ 10:24 pm
 
Esmu uzaicināta uz otrajām pārrunām. Pēdējās.
Patiesībā esmu nobijusies. Ja Exigen mani ņem - laba alga, darbs, kas man labi varētu padoties (prakse visu pierādīs), lielas izaugsmes iespējas. No otras puses - jāpārvācas atpakaļ uz Rīgu, Laura jāmet iekšā šajā virpulī - aukle, privāts b/d... pa vasaru Laura varēs dzīvot vēl Talsos, kamēr Jānis vēl Latvijā, Talsu ome ar izteica gatavību auklēt, mamma jūlijā ir atpakaļ. Bet es? bet es un Laura? Būt mājās tikai brīvdienās, nobraukāt nto naudu bendzīnā, lai vakarā varētu pati bērnu nolikt gulēt un no rīta broakstis iedot? Njā. Jādabū ārāk mazāk bendzīnu ēdoša mašina, tad šo variantu varētu apsvērt. Ne katru darba dienas vakaru izbraukātu, bet gana bieži. Galu galā man darba laiks būtu no 10:00- 16:00, var normāli ierakstīties Talsos :)

Tā kā viss tagad pār mani gāžas, no vienas puses tiešām būtu svētīgi, ka Laura mani vairs netur tik ciešā saitē. Ja mēs paliktu tikai 2 vien ikdienā arī turpmāk, šī saite kļūtu vēl ciešāka. Jau tagad ir greizsirdības un histērijas, kad pievēršos kādam citam cilvēkam, kad neesmu bijusi mājās kādu brīdi. Es pati ar dikti pārdzīvoju, viņa jau jūt. Un tomēr, ja mani pieņems darbā, strādāt sākšu tik pēc jāņiem, Laurai būs jau 2 gadi. Pa dienu būtu ome, vakarā tēis vai mamma, brīvdienāš mamma. Baac. Es jūtos kā slikta māte, ka vispār apsveru šādu iespēju. Bet manas attiecības ar Lauru tiešām ir ļoti egoistiskas, kaut kā tas jāmaina. Tagad, kad tēta ikdienā ar vairs nav, šis egosism tikai stiprāk izpaudīsies.

Tik dīvaini. Liktenis pats nosviež pie kājām darbu ar algu 600Ls uz rokas, ģimene atbalsta, saka, ka palīdzēs ar Lauras pieskatīšanu, mans tēvs par sameklējis informāciju par privāajiem bērnu dārziem. Jānis tā kā tā taisās no Latvijas aizbraukt un, izskatās, ka neko nav sapratis (es te par cēloņu-seku likumsakarību) un izvēlas vieglāko ceļu. Nu ko, tad jau man jāizmanto šī iespēja.

Bail tā kā tā. Tas gan nenozīmē, ka apstāšos.


P.S. Ina aicina mani kādu dienu viņu aizvietot turisma aģentūrā :)
 
 
( Post a new comment )
Nezāles neiznīkst[info]jan09 on April 16th, 2008 - 10:48 pm
hmm
izdevumus tikai plikai braukshanai ar pers/aut esi reekjinaajusi, jeb to tev apmaksaas?
ja par sabiedrisko - 5h/dn tikai transportam... ;(
(Reply) (Thread) (Link)
Nezāles neiznīkst[info]jan09 on April 16th, 2008 - 10:49 pm
ps
izdevumi tikai busam - ~100Ls meenesii ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 16th, 2008 - 11:33 pm
Re: ps
esmu rēķinājusi. 100Ls gluži nesanāk. Tā kā esmu ieplānojusi dabūt auto, kas ēd vismaz 8l uz 100km. tad man sanāktu nobraukt daduz mazāk naudas. Ja man laura nav jāved uz b/d Rigā, uz darbu braukšu ar sabiedrisko. Ja bus jāved arī Laura, tad atkarībā, kur bus b/d, trasnporta izdevumi tiri bendzīnam varētu būt 30-60Ls. Protams, ja jau rīga, tad vēl visakut kur sanāks braukt un Riga, nav talsi attālumu ziņā, ne? :) tāpēc, pat ja jānobrauc 100ls, es to varēšu atļauties. Tā vismaz, izskatās. Jo Rigā jau man nebūs jāirē dzivoklis, es nebūšu viena arīdzan.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nezāles neiznīkst[info]jan09 on April 16th, 2008 - 11:54 pm
nu nu
esmu gadu braukaajis sho attaalumu - 20 darbdienaas 108Ls ar busu un ar auto ar pateerinju 8l/100km - man sanaak 280Ls meenesii...
paraadiisi sasvus apreekjinus???
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 17th, 2008 - 12:42 am
Re: nu nu
tu par ko? talsi - rīga?
es te runāju par braukāšanu rigas robežās, ne ikdienas talsi-rīga maršrutu :)
ja es katru darba dienu varētu braukt talsi-rīga par 100ls - es butu starā. šādu variatnu gan netiku apskatījusi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 17th, 2008 - 12:45 am
Re: nu nu
sorri, 280ls.
hmz. moška man ir vērts apsvēŗt, ar domu, ka kādu darba dienu izlaižu un palieku Rīgā, mēnesī izmaksas varētu samazināt uz 200ls. un tas būtu ļoti ērti.

ai, variantu ir daudz, tik daudz, ka galva sāp.
omīte ar ir ar mieru pārvākties pie mums, lai Lauru pieskatītu. A man liekas, ka varbūt uzriez ar visu bēŗnu prom zu Rigu.
visērtāk, ja tagad šis darbs ietu gar degunu un varētu es pieslēgties tam vēlāk. Bet to, kad ir īstais brīdis, ar nekad neavr zināt. varbūt tiešām tagad.

(Reply) (Parent) (Link)
Nezāles neiznīkst[info]jan09 on April 17th, 2008 - 07:22 am
Re: nu nu
Talsi-Riiga gan ;)
braukaajot redzeeju veel citus patstaaviigos brauceejus...
(Reply) (Parent) (Link)
Dying Bride: zila pukje[info]heartstripper on April 17th, 2008 - 01:41 am
Aizbraukt prom jau nemaz nav vieglākais ceļš..

Bet par jums abām..
Nu smagi.. Tev darbi, domas par naudas pelnīšanu, bet Lauriņa taču vēl tik maza..
Tikai tagad, kad Kri. pusotrs, viņš sāk izrādīt, ka viņam mani vajag! Kas to būtu domājis. Un pie kājas jebkādas grāmatas vai psihologi, katrs bērns citāds. Skaidrs, ka kaut kā jādzīvo, bet nu tik ļoti censties par to, lai JAU 2gadīgs bērns Tevi laistu brīvā darba dzīvē.. 2 gadi ir tik maz..
Cik nu sanāk, velti Laurai savu laiku, viņai to tik ļoti vajag, taču redzi, kā pēc tēta sniedzas..
3 gadi - tas ir laiks, kad bērns jau tiešām vēlas nedaudz savas brīvības, laiku, vietu, vēl vairāk.
Tava izvēle, protams, Tavas prioritātes, kam dzīvo.. Vieta un laiks, kādā esam iemesti, ir pārbaudījums.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 17th, 2008 - 09:23 am
es to visu saprotu un man tāpēc ir ļoti smagi. Es nezinu, pagaidām notikumus ne veicinu, ne kavēju. Sekoju līdzi. Redzēs, vai mani vispār pieņems ta darbā. Visērtak jau būtu palikt tepat. Bet vai tas tiešā,m ir pareizāk?
(Reply) (Parent) (Link)
[info]zanda on April 17th, 2008 - 09:08 am
Zinu par smagumu, skatoties kā mans krustdēliņš auga. No vienām rokām, uz otrām, no vienām mājām uz otrām, kamēr mamma cenšas pelnīt naudu un uzturēt visu to pajūgu. Un zini...nav ne vainas. Ir vienkārši tas jāpārvar, jo pēc tam viss iekārtojas tā, ka visu var mierīgi apvienot. Tagad ar prieku vēroju kā viņi ir abi ieriktējušies, pateicoties māmiņas prātam. Jā, bija grūti - cik daudz bija jādzird par to, ka neesmu laba māmiņa, ka es neredzēju to un es neredzēju šo, ko bebis izdarīja. Bet nekas nepazudīs. Bērns tāpat zina, kura ir viņa māte. Un tie mirkļi, kas tiks pavadīti pēc tam, būs daudz ciešāki Jums vienai ar otru.
Bet tas tik mans debīlais viedoklis.

P.S. Tā Ina nav pilns rublis. Es tavā vietā piedrāztu viņu un nekur neiet, vismaz ne ar tādu attieksmi kāda ir viņai.
(Reply) (Link)
wasted paint[info]iekodeets on April 17th, 2008 - 10:17 am
1. pis to Inu!
2. Laura ir prioritāte. Ja tu līdz rudenim nevari sakārtot savu dzīvi, lai Laurai veltītu pietiekami laika, es jebkurā laikā ņemu viņu pie sevis.
3. projām braucu, jo man vairs nav motivācijas iekļauties sabiedrībā.
4. prieks, ka tu esi apazinājusies celoņu-seku sakarības.

Tev ir jāsakārto prioritātes savā dzīvē, tad viss būs vienkārši. atceries to lietu/darbu indeksāciju?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 17th, 2008 - 10:35 am
2. redz, ko nozīmē veltit pietiekami daudz laika? Laiks, ko veltīt jau būs. Nedaudz mazāk, kā tagad, bet būs. Ja tu ņem Lauru pie sevis, tev Laurai būs vel mazāk laika. varu visu atstāt, kā ir. Visvairāk tagad jau traucē neziņa. Domāju, ka līdz vasaras sākumam tas viss būs skaidrs.
(Reply) (Parent) (Link)
[info] on April 17th, 2008 - 10:21 am
viss būs labi.
(Reply) (Link)