04 April 2008 @ 11:18 pm
 
Ā. Man tak atkal ir kas jauns pavēstāms! Izskatās, ka mana dzīve ievieš kaut kādu tīrīšanas sezonu. Mani atlaida (tas ir nepagarināja pārabude slaika līgumu) no Talsu darba - ceļojumu aģentūras. Vakar, šodien no rīta vēl sazvanos arī īpašnieci - vis soki doki, draudzīga, pļāpajam par šo un to, apsveram jaunas iespējas, kā piesaistīt klientus. Tacu pusdienslaikā viņa zvana un visai striktā tonī (parasti tāds viņai nav) informē mani, ka darab līgumu nepagarina pārbaudes laika līgumu, jo es rakņajoties pa dokumentiem!!! Pirmkārt, tur nekādu TĀDU dokumentu nav. Reķini, kurus es pati izrakstu, līgumi, kurus sastādu vai parakstu un viss. Prasot ko konkrētāk - neesot viņai paticis, ka vakar esmu ataisījusi aploksni, kurā bija rēķins par telpu īri. Ja to lietu ņem strikti, man tiešām nevajadzētu vērt vaļā firmai adresētas vēstules. Bet sev par attaisnojumu varu teikt;
1) šī nav pirmā reize, kad atveru rēķinus un ievietoju tos ienākošo rēķinu mapē un viņa to zin;
2) kā reizi vakar arī pateicu, ka ir atnācis šis rēķins un esmu ievietojusi to mapē;
3) ne reizi man nav likts manīt, ka šāda mana darbošanās ir nepieņemama;
4) ar dokumentiem man ir likts darboties visai daudz. Nakts vidū pat esmu sastādījusi steidzamu līgumu. Ir bijis pat gadījums - atnāķu uz darbu, atstāts līgums uz galda. Zvanu, lai noskaidrotu, vai man ir jādabū paraksts no otras puses? Atbilde - nu ja, ka! Ar attieksmi, ka tas tau pats par sevi saprotams, ko liekus jautājumus uzdodu.

Nu lūk, tāpēc uzksatu, ka šis iemesls ir aiz matiem pievilkts. Manuprāt, īstais iemesls, ir nauda. Viņai sķiet, ka man par daudz snaāk maksā (minimālā stundas likme :D)
Acīmredzot dzīve man ko labāķu taisās piedāvāt? ja tā, lai nevelk garumā. Šī brīža situācijā nauda man lieti noderētu.
 
 
( Post a new comment )
Ilse Kahrklis[info]ld on April 5th, 2008 - 12:02 am
lielā pavasara tīrīšana.
(Reply) (Link)
Dying Bride: zila pukje[info]heartstripper on April 5th, 2008 - 12:31 am
Dzīve liek manīt, ka daudz kas jāmaina, jāmainās un tiks mainīts.. :)
(Reply) (Link)
Shelly[info]shelly on April 5th, 2008 - 12:59 am
Turies, zaķīt. Tā rūdījās tērauds.
(Reply) (Link)
[info]zanda on April 5th, 2008 - 08:16 am
Psc, vo dirsa! Galīgi jokaina viņa.
Kaut gan, kas attiecas uz dokumentiem - es arī nekad neveru vaļā pienākošās vēstules uz firmu. Ja pats Andris iedod, tad protams, bet tā - nevar nevar. Bet lai atlaistu par šitādu nieku. Mja...
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 5th, 2008 - 09:13 am
es jau ar saprotu - ka nevajadzētu vērt vaļā. galu galā, tā nebija pirmā reize un man aizrādīts nav ticis! Es vispār pēc labākāš sirdsapziņas rīkojos. vienā firmā sekretāre pati ver vaļā vēstules (es jau pildiju arii shis funkcijas), citā nē. Šajā gadījumā, ņemot vērā visus pārējos apstākļus, rēķina atvēršanu var uzskatit par pilnigi normalu manas ikdienas darba sastavdalju. bet vinjai, laikam, joprojam domaa, ka es esmu tikai paligstradnieks, kursh istenibaa dara visu :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]zanda on April 5th, 2008 - 10:30 pm
Tieši tā. Tas NAV iemesls atlaišanai no darba.
(Reply) (Parent) (Link)
rudu[info]rudu on April 5th, 2008 - 09:33 am
ai, izklausās pavisam mistiski. vai nu nauda - kā teici, vai nu no operas - kādai paziņai, radiniekam savajadzējās darbu.
tas tā starp citu, bet vai šo šīs sievietes vārds gadījumā nav Ligita?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 5th, 2008 - 12:59 pm
nē, nav gan.
(Reply) (Parent) (Link)
[info] on April 5th, 2008 - 02:58 pm
lūk, es arī tieši to pašu teicu Inesei, ka noteikti kaut kādai māsas vai draudzenes meitai ar vaig darbu..jo tā nav slikta vieta papildus darbiņam. un tad nu kaut kā "nokārtoja" ar jau esošo darbinieci, jo nekāda objektīva pamatojuma nav.
(Reply) (Parent) (Link)