Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-06-17 14:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Losandželosa, 17.jūn., LETA--REUTERS. Amerikāņu geju aktīvisti ir noraizējušies par britu komiķa Saša Barona Koena jaunāko filmu "Bruno", baidoties, ka tā varētu vērst plašumā negatīvos stereotipus par homoseksuāliem cilvēkiem laikā, kad viņu cīņa par viendzimuma laulību atļaušanu beidzot sāk vainagoties panākumiem.
Koens, kas iepriekš guva lielus panākumus pretrunīgi vērtētajā filmā "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" ("Borats: Amerikas kultūras mācība par labu lieliskajai Kazahstānai"), savā jaunajā filmā tēlo izaicinošu homoseksuālu Austrijas televīzijas reportieri - modes žurnālistu Bruno, kas ar saviem izgājieniem un izteikumiem kārtējo reizi provocē cilvēkus ASV.
Lai arī filmas producenti apgalvo, ka tās mērķis ir pazoboties par homofobiju, dažus geju tiesību aizstāvjus tā nopietni uztrauc. "Mēs saprotam, ka filmu veidotāju nodomi ir bijuši korekti - šāda veida satīra patiešām spēj atmaskot homofobiju - taču tajā pašā laikā tā var palielināt cilvēku diskomfortu, ko tie izjūt saistībā ar mūsu kopienu," norādīja apvienības "Geji un lesbietes pret apmelošanu" (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation - GLAAD) pārstāvis Rašads Robinsons.


Ot nesaprotu. Te viņi uztraucas, ka "taču tajā pašā laikā tā var palielināt cilvēku diskomfortu, ko tie izjūt saistībā ar mūsu kopienu", bet kā pienāk praida laiks, tā vairs par to neuztraucas nemaz :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2009-06-17 16:16 (saite)
Varbūt viņi gribēja citu galvenās lomas izpildītāju. Nu, tur Bekhemu vai Švarcnēgeru. Kurš tad vēlas, ka viņu attēlo kaut kāds idiņš? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2009-06-17 16:31 (saite)
:D
Nu jā, tas izklausās ticami :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?