Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-05-28 19:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cēloņi un sekas?
Braucu šodien mājās. Kā parasti braucu. Vienā vietā parastajā maršrutā notiek būvdarbi un ceļš no divām joslām sašaurinās vienā. Kreisā josla izzūd, un paliek tikai labā. Rinda labajā joslā nebija gara, bet tomēr drusku bija. Kreisajā joslā, tajā, kas pievienojas labajai, rindas gandrīz nebija. Iestājos labajā, jo steigas nebija. Iestājos labajā un pamanīju, ka aiz manis vairāki pēc kārtas braucoši džipi un divi BMW visi kā sarunājuši iegriezās kreisajā joslā, lai pabrauktu garām lielākajai daļai rindas un līstu rindā atpakaļ jau tuvāk šaurajai vietai.
Aizdomājos. Vai lepna, dārga mašīna cilvēku padara par nekauņu, jeb nekauņas tiek pie labākām mašīnām, tāpāt kā pie daudz kā cita dzīvē?
Kas ir cēlonis un kas ir sekas?

:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lietuts
2009-05-29 09:40 (saite)
Nekauņas tiek pie labākiem autiņiem un visa kā cita ((-; Līdz ar to viņi ir pasaules naba un var darīt ko grib. līst kur grib, stāvēt kur grib, jo viņi taču ir VIS VIS (((-;

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2009-05-29 11:05 (saite)
mēs varam sevi mierināt, ar domu, ka no tā viņi nekļūst laimīgāki :) Viņi, man domāt, in general, priecājas par šo savu mašīnu un savu krutumu kādu īsu brīdi, līdz pamana, ka kādam citam tomēr ir krutāka, un tad jau atkal ir neapmieibnāti ar sevi, dzīvi, mašīnu un visiem pārējiem bez izņēmuma. Nu, tās ir viņu tiesības, man pofig :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]petrovichs
2009-05-29 11:12 (saite)
Arī pie smukākajām beibēm? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?