Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2008-09-28 11:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laba vieta ēšanai
Laba vieta gardai ēšanai ir Igates pils dzirnavās. Iebraucu tur ne bieži, bet laiku pa laikam, un nekad vēl nav iznācis tur vilties. Vakardiena nebija šī gada pirmā reize, un, jādomā, nebūs pēdējā.
Ēdieni tur ir ļooooooooti garšīgi, porcijas - lielas, un cenas - pavisam saprātīgas. Kārtīgs otrais ēdiens ar visām piedevām, kurās ietilpst gan bagātīgi salātiņi, gan kartupeļi, ir tipiskā cenā no 3.5 līdz 6 latiem, ar pavisam retiem izņēmumiem abos virzienos. Iepriekšējo reizi, cik atceros, ēdu cūkgaļas strēmelītes ar baraviku mērci un biju sajūsmā par baudīto. Šoreiz ar lielu piespiešanos (jo pārāk spilgti atmiņā bija iepriekšējās reizes lieliskās sajūtas) izvēlējos dažādības dēļ balto zivi ar brokoļu garnējumu, un nemaz nenācās vilties, jo atkal bija ļoti garšīgi. Tikpat labi garšoja arī visiem pārējiem, un nepilni 30 lati kopsummā par pieciem gardi pārēdušamies cilvēkiem nav pārmērīga maksa mūsu laikos :)
Un kas vēl priecē - braucu uz turieni ne pirmo gadu, un ēdienu izcilība tur nav mazinājusies ne nieka. Arī tas nav maz mūsu mainīgajos laikos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kugis
2008-09-28 16:04 (saite)
Vecrīgā uz Jāņu ielas (tā kā iet paralēli Audēju ielai)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2008-09-28 16:30 (saite)
Jāaiziet, kamēr ir labi, un kamēr cenas nav pacēluši ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?