Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-07-07 23:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
PPP
jeb Pusnakts Politiskās Pārdomas :)

Lasīju viena cibiņa prātuļojumus par aitu baru, kas referendumosies, bet viņš laiku pavadīšot lietderīgāk, un domāju, ka patiesībā jau tieši viņš pats ir pieskaitāms pie šī plašā un saimnieciski noderīgo lopiņu pulka, jo apzināti vai neapzināti stiprina valdošās koalīcijas pozīcijas. Kāds bija valdošai koalīcijai vislabākais referenduma iznākums? Pareizi, nepietiekama kvoruma dēļ tas izgāzies. Un nu varēs valdošie ar jaunu sparu drāzt apolitisko un vienaldzīgo tautiņu visos caurumos, un tā klusi pakunkstēs virtuvēs, bet paklausīgi dosies tajā virzienā, kur pieredzējušais čabans to virzīs ;-)
Diezgan bēdīgi kopumā. Bet ja atgriežamies pie pieminētā cibiņa, no aktīva miermīļa neko citu arī negaidīju. Derīgo idiotu institūtu neviens negrasās likvidēt, jo tas laiku pa laikam Kādam noder.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2007-07-08 09:29 (saite)
Grūti prognozēt, ko viņi darīs tagad. Vēlēšanas vēl ir tālu, un var gadīties, ka mēs vēl virkni "interesantu" likumu sagaidām jau tuvākajā laikā, jo iespējams, ka visādas vajadzības viņiem ir sakrājušās, tik caur VVF visu laist piesargājās. Galu galā, šamais prezidents tak viņiem tikai kā parakstīšanas mašīna ir vajadzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?