Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-07-03 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvijā nākotnē visiem ieslodzītajiem varētu būt pieejams internets
Puķīte: nākotnē visiem ieslodzītajiem varētu būt pieejams internets
«Apollo»

Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieks Visvaldis Puķīte otrdien intervijā «Radio Fit FM» studijā atzina, ka nākotnē visiem Latvijas cietumos ieslodzītajiem varētu būt pieejams internets.
Tas varētu notikt, pat neraugoties uz to, ka cietumniekiem rastos iespēja, sūtot elektroniskās vēstules, piemēram, koordinēt brīvībā esošo «kolēģu» darbības, kā arī organizēt aizliegto priekšmetu ienešanu cietumā. Tomēr Puķīte noliedza iespēju drīzā nākotnē legalizēt mobilo tālruņu lietošanu ieslodzījuma vietās.

===
Nju, nju... Interesanti, kādēļ tad tomēr mobilos telefonus nedrīkstēs? Jeb cietumsargi domā, ka interneta pieslēgumu būs vieglāk kontrolēt? Mok kaut kādas konsoles domā, ar kurām tikai palasīt kaut ko varēs, bet ne nosūtīt un turklāt vēl filtrēt adreses un saturu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]le_minga
2007-07-03 22:32 (saite)
vot vot - sho lasiiju un aizdomaajos...
-
kaut kad /ehh sen - veel vaachos miitot/ par shito jau spriedaam - dajosh netu citumaa, ar iespeeju veikt finansiaalus dariijumus - un es no cietuma iznaakshu, kaa ljoti turiigs ljautinjsh!! /taads, kas turiigs kljuvis pilniigi legaali ;)/ - iespeeju tur tik daudz :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-07-03 23:11 (saite)
arī bez neta var kļūt cietumā bagāts. anglijā viens cietumnieks (notiesāts par pedofiliju!) iegādājās loterijas biļeti (laikam paziņa atnesa) un laimēja cik tur tos miljonus. iznāca no cietuma un kā ļoooti bagāts cilvēks nopirka šiku māju prestižā rajonā. tagad jamais ir apkārtējo biezo bērnu bieds, bet neko legāli viņam izdarīt nevar!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2007-07-03 23:14 (saite)
nu jaa - taa taada cuukas laimes speele tikai...
-
bet - norobezhojot cilveeku no aarpasaules un piesleedzot jamam netu: var ne to vien paveikt... kaartiigi straadaajot /da kaut birzhaas peerkot/paardodot utt utjp./ ;), nevis tik uz loto paljaujoties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-07-03 23:23 (saite)
protams, ne to vien! bet tik šīs ziņas sakarā man arī cita doma ienāca prātā - vai tik dzīve cietumā var daudziem neizvērsties labāka nekā brīvībā - nu kas viņiem dod tur bezmaksas internetu, siltu paiku utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]le_minga
2007-07-03 23:36 (saite)
ai skjiet nepreciizi un ne iisti pa teemu izteicos :(
-
mja - tjip - "rukaa ruukjiit, rukaa - taksh tik daudz barojamo veel... tik daudz taadu, kam ikdienas nepiecieshamo fiichu truukst - piem. neta..."
dusmas :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-07-03 23:44 (saite)
nu ja, par mūsu - nodokļa maksātāju naudu kāds bērnu slepkava varēs apmierināts sērfot netā (piem., cibā)! jo mēs taču kruta valsts, kura varen rūpējās par saviem pavalstniekiem, arī par tiem, kam kājiņa vai kas tur paslīdējis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2007-07-03 23:52 (saite)
zin "koks ar diviem galiem - iepinies vaaveres ritenii" :(
Kur striipu novilksi? - uz pieres tak nevienam nav rakstiits: Cik ljauns jams patiesiibaa, cik Nopietni "kaiteejis" un Kaa?...
Bet iespeeju dot, nav slikta doma valstij - tiem, kas mainiities veelaas, kas pasliideejushi... tik - Kaa noteikt Kuri tie ir? Kursh noteiks?
/ai - atgriezhamies pie - kur striipu vilksim? kuru ljaunajos, kuru ne tik ljaunos pierakstiisim un iespeeju dosim.../ :(
smaga teema... es negribeetu buut leemeeja lomaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blondulla
2007-07-04 00:02 (saite)
zin, kā teica Žiglovs no Tikšanās vietu mainīt nedrīkst: Вор должен сидеть в тюрме! cietums ir soda izciešanas vieta, kur ir atņemti brīvības labumi - arī nets, ja kas. labojies, nožēlo, raksti apžēlošanu un tiec brīvībā. galu galā, lai viņi lasa grāmatas, tur vismaz nav iespēju mahinācijām, ko var piedāvāt pieeja netam.
bet protams, ne man būs par to lemt, tā kā bazars, tā teikt, par velti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blondulla
2007-07-03 23:49 (saite)
nu izskatās pēc kārtējā valsts pasūtījuma, kur atkal uzvārīsies veiklie klerki un kāda inetkompānija.. ja mēs varam atļauties smaragda bibliotēkas, apzeltītu koncertzāli un dimanta tiltu, tad kas mums ko zekiem netu nepievienot!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-07-03 23:55 (saite)
Nu jā, mūsu bāleliņiem jau tikai monumentāli projekti tagad interesē, ar sīkumiem vairs neviens negrib ķēpāties, tādi Latvenergo 3 miljoni tagad vienu otru interesē varbūt kabatas naudas līmenī ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?