Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2007-01-18 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Politika laikam...
Lidostas darbinieki pauž neizpratni par Pomera atbrīvošanu no amata

Rīga, 18.janv., LETA. Starptautiskās lidostas "Rīga" darbinieki Valsts prezidentei Vairai Vīķei-Freibergai un Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim (TP) nosūtījuši atklātu vēstuli, kurā pauž neizpratni par lidostas vadītāja Dzintara Pomera atbrīvošanu no amata.
Vēstulē norādīts, ka Pomers savas darbības laikā ir izveidojis ļoti spēcīgu uzņēmumu, kas ir kļuvis par Latvijas vizītkarti un dara tai godu. Pateicoties viņa aktīvai darbībai, Rīgas lidosta 1992.gadā kļuva par Starptautiskās lidostu padomes dalībnieci, kas lidostas darbiniekiem pavēra plašas iespējas apgūt citu lidostu darba pieredzi.
Arī pats Pomers ir atzīts starptautiskajā organizācijā. Viņš ievēlēts gan pasaules, gan Eiropas organizācijas valdē, tā novērtējot viņa profesionālismu aviācijas nozarē, teikts vēstulē.
(tālāk īsināts)

Personīgi Pomeru nepazīstu, bet biju daudz labu vārdu par viņu dzirdējis. Bet nu laikam jau kompetents cilvēks kādam ir traucēklis :(



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fleur
2007-01-18 16:17 (saite)
paga, tad atlaida vai vienojās? Un bija spiediens vai it kā bija spiediens?;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2007-01-18 16:20 (saite)
Vienošanās esot. Par spiedienu - tas ir baumu līmenī, kaut gan šķiet, ka esu manījis kādu senāku infu, kur Pomers piemin spiedienu, un saka, ka nezin cik ilgi to vēl izturēšot. Bet apgalvot neko nevaru, klāt neesmu bijis, da i atmiņa reizēm mani izjoko :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?