Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2006-07-27 10:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Miera baloži arī kakā.

:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2006-07-27 14:54 (saite)
> uz jautājumu atbildēts netiek - dīvaini...

Heh, pārlasi vēlreiz manas atbildes pirmo vārdu... :]

Tajā brīdī arī Latvijas valsts sāka savu tiesisko eksistenci de iure un de facto, pilntiesīgu statusu sasniedzot līdz ar uzņemšanu ANO.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2006-07-27 15:11 (saite)
Manuprāt uz to brīdi, kad OMON nogalināja lietuviešu muitniekus, LR jau bija gan pasludinājusi neatkarību, gan to atzinusi arī Krievija - Latvija bija suverena valsts. Tātad: ir vai nav atbildīga par savas Iekšlietu ministrijas struktūras veikto uzbrukumu kaimiņvalstij - atbildēts netika.

Muļķības. Uzņemšana ANO nedod nekādu "pilntiesīgu statusu". Tā ir tikai organizācija. Starptautiskajā Futbola federācijā ir vairāk valstu, nekā ANO, tb ir pietiekami valstu, kuras nav ANO, un neviens to statusu neapšauba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2006-07-27 15:53 (saite)
Ja 1991.gada ziemā Latvija bija suverēna valsts, tad kādēļ augustā LR AP pieņēma deklarāciju par suverenitātes atjaunošanu? Nepamanīja vai piemirsa? ;)

Nevis neviens to statutu neapšauba, bet gan neviens to neatzīst. Citādi sanāks, ka es tūlīt nodeklarēšu atsevišķu Ķengaraga Republisku, to atzīs, piemēram, Zimbabve, un tā tūlīt kļūs par pilntiesīgu starptautisko tiesību subjektu. Ja Tu izstrādāsi šādu joku, tad es tam noticēšu, citādi ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?