vistu_zaglis ([info]vistu_zaglis) rakstīja,
Nianse bija – žīds varēja nevienu netraucējot piedzimt Ukrainā vai Zviedrijā. Un tur visiem būtu principiāli paralēli, ka jams ir žīds.

Žīdam, kas piedzima Vācijas kortelī, savukārt, izredžu daudz nebija. Lai gan viss viņa grēks bija puķu bodīte, kur andelēja tulpes uz 8. martu.

Un arī libāņu išaku gana grēks ir akurāt identisks – patrāpīties uz robežas.

Par jūzeru nāves uztveri, to štell nevar noliegt. Bet tikai tad, ja šim jūzerim viņa personīgā / tuvāko nāve liekas pamatota. Es nedomāju, ka Svētais Karš (kā savādāk nodēvēs) interesē kādam, ārpus mazām radikāļu grupām abās pusēs. Pārējiem ir, pardon my french, piedrāzt. Jā, domāju, ka arī židam Lauka Parastajam.

Anyway; kā jau tu saproti, es te nemēģinu nostādīt dvieļgalvas kā Nabaga Cietējus. Teksts ir par to, ka <exagerration> Holande, kā trakojoša geju valsts, nones k jedrenoj maķerji visu Rīgu, ibo pāris mudaki ir aizvainojuši viņu domu biedrus. </exagerration> Un pajāt, ka tu esi bijis neitrāls vai vispār pavisam citā pusē. Tu vienkārši te esi; valstī, kuras pilsoņi atpizģīja 8 uzbrucējvalsts pilsoņus.

Un kā jau teicu – viedoklis ir nevis politvēsturisks, bet vērsts uz katru lietotāju, neatkarīgi vai dvieļgalva vai rabīns, vai pareizticīgais.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?