andrispp ([info]andrispp) rakstīja,
2
Twitter.com nelietotājiem piedāvāju ieskatam dažus man veltītos līdzšinējās DzAĒ padomē pārstāvēto organizāciju un ar tām saistīto personu citātus:

@Borovkovs SIA AB grupa Aivara Borovkova Juridiskais birojs. Valdes loceklis Aivars Borovkovs:

„@andrispp @Yasmina_Moona @VDombrovskis ja Tu būtu ar savu aitu slaktēšanu vienīgā LV problēma - ātri tiktu galā un Tu sāktu ievērot likumus.”

„@andrispp @Yasmina_Moona @akirstei @teuntagad Nepiesārņo Twiterī. Esi jau izteicies. Tagad būs mana kārta. Un, iespējams, ne tikai man ...”

„@ZandaRadzina @SigitsDuduris @teuntagad Kad Saeimā skatīja košergaļas likumu, Solvita Vība arī privāti saņēma draudus. Tad re, no kurienes.”

„@SigitsDuduris @klimovics Es ar šo tipu neesmu strīdējies - iedots jurid.slēdziens, pret ko ir draudi, meli, personiski aizskārumi ģimenei”

@Zoopolicija Nodibinājums „DZIVNIEKU POLICIJA.LV” – Tiesības pārstāvēt atsevišķi: Ilzei Džonsonei, Andrim Borovkovam un Ingai Rēvelniecei:
„@andrispp košerbizness ētiskā un Eiropas jurid. līmenī ir NELIKUMĪGS, tāpēc @Borovkovs palīdz dzīvnieku aizsardz. organiz.un iestājas PRET!”

„Vienkārši sasmīdinājāt, ka LOSP varētu deleģēt pārstāvēt Latvijas laukus @VARAM_Latvija un @Zemkopibas_min politisko aitkāvi @andrispp :))”

„@andrispp atmiņas atsvaidzināšanai: http://www.dzivniekusos.lv/products/ar%C4%AB%2011-saeima%20neieklaus%C4%81s%20hum%C4%81nisma%20bals%C4%AB/ … , bet politiskie aitkāvji jau Muļķu zemē sakārtos arī eksportu! @DienaLv @dzeina”
„@Borovkovs @DienaLv @dzeina jaukas brīvdienas! Jums, @andrispp , par košer un aitu mocīšanu 21.05. ZM sapulcē. Nāciet bez astes, lietišķāk!”

„par twitter aitkāvja app "biznesa" specifiku interesējas dzīvnieku aizstāvji, kaimiņi un iekšlietu struktūras http://www.diena.lv/sabiedriba/politika/pec-murniecei-adresetiem-viterojumiem-zemnieka-saimnieciba-ierodas-robezsargi-734730 …”
„par halal/košer BIZNESU un EKSPORTU tuvākā laikā jautāsim. Varbūt sākt ekonomiku un IKP sildīt arī ar #narkobiznesu ? @teuntagad @Straujuma”

„Tik 1 reizi 4 gados "aitkopji" ir gatavi tās "aitas" cirpt. Tāpēc jau sākumā jānogriež astes, lai pēcāk lieki nesmird un netraucē atpūsties.”

„@Zoopolicija #ieteikums: aprēķini jums, @andrispp, pieklibo, kopiet& skaitiet labāk aitas un nešmaucaties ar nodokļu nemaksāšanu #nesmuki”

„@andrispp atkal kļūda,vairs nevajag atvainoties. Atziņa par jums: nevajag uzskatīt vienkārši par muļķiem tos,kuri ir pilnīgi idioti #attā”

@Ulubele Biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele” - Tiesības pārstāvēt atsevišķi: Ilzei Džonsonei, Andrim Borovkovam un Ingai Rēvelniecei:

„@marisgrinbergs @teuntagad @rudites @Borovkovs @Nauris_L jautājums bija: cik ilgi aitas moca agonijā ar iegrieztu rīkli APP košerbiznesā?”

„@Nauris_L @marisgrinbergs ir LIELA (10 min) atšķirība starp IEGRIEŽ, lai pie samaņas esot labāk noasiņo un PĀRGRIEŽ( kā Eiropā kauj lopus)”

„@Nauris_L @marisgrinbergs sen jau visiem ledusskapji un nav jāmoka lopi uz iespējamo infekciju rēkina:) #tāpēcmusliminelietocūkgaļu #vēsture”

@ZandaRadzina Biedrības „Dzīvnieku pansija Ulubele” darbiniece Zanda Radziņa. Saistīta arī ar citiem Aivara Borovkova uzņēmumiem:

„@Borovkovs @Ulubele @Zemkopibas_min Ja Tu par konkrētu gadījumu, tad ceru, ka dzīvē nekad nesastapšu ... sastapšu, nenoturēšos -uzvemšu.”

„@Borovkovs @Ulubele @Zemkopibas_min Ja tas būtu manos spēkos, es šoreiz meklētu visus likumīgos ceļus, lai veikti psihisko ekspertīzi.”

„@Borovkovs @Ulubele @Zemkopibas_min ... ja tajā pierādās, ka noviržu nav, tad paralēli likumīgiem ceļiem, tikai uz ceļiem, lai ēd zemi.”
„@andrispp @Borovkovs @Zemkopibas_min Šajā lietu kārtībā un situācijā es Tevi, aitkāvi, redzu tikai aitas vietā.”
„@andrispp @patversme @SmiltenesNovads Man piemīt tāda fantastiska īpašība - nelīst citu makā un nepļūtīt pa stūriem.”
„@Supiic @andrispp Inesīt, neielaidies un neskaidro, šis cilvēks kā mētelīša virinātājs, ķer kaifu no cilvēku sašutuma par viņu.”
„@teuntagad @andrispp Aitkāvim ar košer biznesu iet tik sūdīgi, ka atradis nišu "Uzprasos pa purnu". Ja kāds iedos, dzīs kompensāciju.”
„@Borovkovs Ir gadījumi, kad diagnozi "slims un nevar aiztikt" es gribētu redzēt uz baltas lapas ar ārsta komisijas slēdzienu.”


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?