Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-12-04 12:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mulsums
Šodien Krievijā pasākums, kas nosaukts par Domes vēlēšanām. 
Esmu tālu no ilūzijām, ka pasaulē daudzkur vēlēšanas notiek 100% godīgi, ka neviens nemēģina to rezultātus ietekmēt, bet... Krievijā, kā izskatās, viss ir nostādīts uz centralizēti organizētiem pamatiem, jo valdošajai partijai ir jāuzvar un viss. Cits rezultāts netiks pieņemts un cits rezultāts netiks izsludināts. 
Dīvainā kārtā ir sarosījušies arī kaut kādi nezināmi hakeri un uzbrūk tām interneta vietnēm, kuras cenšas ziņot par pārkāpumiem. Bet droši vien, ka tie ir meli.
Tāpat nekad pēdējo 10+ gadu laikā nav atstājusi sajūta, ka Krievija savus importa un eksporta nosacījumus, gāzes un naftas un citu labumu cenas ir nevis no tirgus situācijas mainījusi, bet vispirms apsvērusi politiskos labumus un iespējas ietekmēt tuvākas un tālākas ārzemes. Arī Latviju. Un ne tikai ar tirdzniecību tas noticis, bet arī ar rindām uz robežas, ar iekšzemes dzelzceļa tarifu noteikšanu, kas padara tranzītu caur Baltiju neizdevīgu, ar kampaņām pret kaitīgiem vīniem, minerālūdeņiem un šprotēm.
Bet nu droši vien arī tās ir tikai ilūzijas un māņi, jo tepat Latvijā ir pietiekami daudz ļaužu, kas ainu redz citādāk un saka, ka ar Krieviju visādi vajadzētu tuvināties. Ka Krievija laba un draudzīga patiesībā. Ka Krievija nejaucas Latvijas lietās nu nemaz.
Un ka hakeru uzbrukums kompromat.lv tieši brīdī, kad tur Ušakova vēstules sāka publicēt, bija vai nu nejaušība vai nebija vispār.
Papildināts. Tikmēr Tviterī kāds Ritvars melo laikam: Šodien Krievijā vēlēšanas. Lai saprastu, cik godīgas, pietiek zināt, ka Putina partija 14 no 27 reģionu vēlēšanām IZLOZĒJUSI nr.1. Un igauņu Delfi melo par balsošanu Narvā: http://rus.delfi.ee/daily/estonia/delfi-v-narve-u-izbiratelej-net-vozmozhnosti-vospolzovatsya-otdelnymi-kabinkami.d?id=62709984


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2011-12-04 16:25 (saite)
nu man gan ir nācies arī piedzīvot, ka problēmas darbā, jo uzvārds krieviem neizrunājams :DD tā kā šī argumentācija abās pusēs tiek piekopta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?