Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-11-07 15:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Spēcīgs pieteikums Darvina balvai
Vakar Rīgā mirusi 29 gadus veca sieviete, jo, veidojot matus ar fēnu, sēdējusi vannā un guvusi elektrotraumu, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Ševčenko.
Sieviete veidojusi matus, bet fēns iekrita ūdenī, un sieviete guva strāvas triecienu. Viņu glābt mēģinājušas divas mediķi brigādes, tostarp arī reanimācijas brigāde, taču sieviete mirusi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zvirbuleens
2011-11-07 23:08 (saite)
Man, protams, tas šķiet kā absolūts zināšanu trūkums par elektrību, bet patiesībā -- kā lai cilvēks to zina? Skumji, ka vecāki un skola neiemāca pat tādas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-11-08 08:50 (saite)
Man šķiet, ka fēniem tas instrukcijā rakstīts. Mēs varam smieties par amerikāņiem, ka kaķi nedrīkst mikroviļņu krāsnī žāvēt, bet laikam tas jāraksta ir. Ne jau tāpēc, ka to izlasīs un ievēros, bet no ražotāja atbildības viedokļa, kad otras puses advokāts prasīs "a kur tas bija rakstīts, ka nedrīkst?".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2011-11-08 11:49 (saite)
Instrukcijā noteikti rakstīts, bet vai tad to vienmēr lasa? Es saprotu, ka būtu jāzina jau iepriekš, pirms brīža, kad bērns pirmoreiz lieto kādu no tīkla darbināmu elektroierīci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?