Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-08-27 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neapmaksāta reklāma
Vakar biju uzbeku restorānā http://www.uzbekistana.lv/
Bija garšīgi. Domāju vēl kādu reizi tur doties :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2011-08-27 14:12 (saite)
ā..:)
to es pirmo reizi baudīju dzimušu uzbeku gatavotu tepat Olainē pirms vairāk kā 30 gadiem - taisni pateicoties tam plovam arī manī radās intrese par šo ēdmaņu(līdz tam man ne īpaši garšoja tas, ko sniedza sabēdināšana un tāpēc arī pati negatavoju to) , bet Tik Garšīgu kā toreiz man vēl nekad nav izdevies uztaisīt..:( tur laikam par uzbeku jāpiedzimst, lai to tā pa īstam prastu uztaisīt..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-08-27 14:14 (saite)
Viņu plovs garšoja tā, kā līdz šim nebija neviens cits plovs manā mūžā garšojis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2011-08-27 14:15 (saite)
wo, wo..)
tas no tā, ka gatavošanas tehnoloģija nedaudz savādāka, nekā citiem..:) nu un arī garšvielu izmantošanas tehnoloģija īpatnējāka..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-08-27 14:17 (saite)
Mani izbrīnīja lielais ķiploku daudzums plovā. Bet tie visi bija ļoti mīksti un maigi izvārījušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2011-08-27 14:24 (saite)
uzbeku ēdieniem ķiploki ir cieņā - šurpai arī bieži vien ķiplokus liek klāt (šurpa nozīmē biezzzupa, to ir vairāki paveidi)..) un parasti veselām daiviņām vai citreiz pat galviņām..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-08-27 14:27 (saite)
Arī uzkodās bija milzums ķiploku - lielas, marinētas veselas daiviņas. Ļoti garšīgi bija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2011-08-27 14:38 (saite)
man arī uzbeku ēdieni garšo pat ļoti..:)

būs man mantas sev šodien jāuztaisa..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?