Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
Jūtu, ka gadiem ejot kļūstu arvien nīgrāks :/
Iepriekšējā valdība lietas brutāli kārtoja savā labā un tos tautas valodā var saukt vienkārši par zagļiem, kaut arī stingri juridiski tas droši vien kvalificējas kā citādāk.
Tagadējie atkal man šķiet pamatīgi nejēgas un narcisi visādi, kuriem prātiņa pietiek tikai tik daudz, lai tiem, kas vēl maksā, uzkrautu vēl kādu nodoklīti virsū. Varbūt viņi nezog tik daudz kā iepriekšējie, bet tur nevaru droši pateikt, vai tas tāpēc ka viņi drusku godīgāki jeb vienkārši prātiņa nepietiek to izdarīt.
Un pa šiem gadiem ir milzums naudas izplakarēts un izsaimniekots, ka i ne pēdas no tās nav atrodamas. Bija autoceļu fonds, kas spēji izbeidzās tad, kad budžeta deficītu bija jāsedz. Bija uzkrājums sociālajā nodoklī, kas arī jau gandrīz izbeidzies, jo bija jāsedz tas pats deficīts, un tagad izskatās, ka nākotnes pensijas un pabalsti ir zem ļooooti lielas jautājuma zīmes. Bet nodokļi tik aug, bet atdeve no tiem - mazinās.
Mans nīgrums droši vien stipri saistīts ar to, ka ļoti ilgus gadus man iznācis strādāt vietās, kur par mani 100% visi nodokļi samaksāti. Šobrīd rodas iespaids, ka visa tā nauda ir izzagta vai norauta podā, un kad pienāks mans laiks no kopējā katla kaut ko saņemt, tad varēšu sūkāt īkšķi, neskatoties uz visām tām summām, kas par mani samaksātas.
Ja būtu šos gadus algu aploksnē saņēmis, tad gan varētu sēdēt mierīgi.
Ir ļoti nejauka sajūta sajusties apzagtam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?