Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2010-08-17 10:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stallone par sievietēm
Jāsaka gan, ka 95 procentos gadījumu sievietēm ir taisnība. Viņas ir emocionālas un jūtīgas, bet, kad viņas saka, ka šīs kurpes ir mēsls un kaklasaite nav īstā, viņām lielākoties ir taisnība.
---
Lielākoties tā patiešām ir. Lielākā daļa vīriešu paši neprot glīti un atbilstoši piemeklēt apģērbus un apavus. Protams, arī sieviete ne vienmēr ir glābiņš, jo uz ielām var redzēt daudz sieviešu, kas pašas apģērbušās galīgi neatbilstoši, pavirši, negaumīgi. Diez vai no tādas kādu labu padomu kāds dabūs, ja nu vienīgi panks ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2010-08-17 15:37 (saite)
Es te vakar diezgan ilgi pa Tirdzniecības Centru pastaigāju un pāris reizes ļoti niezēja mēle, kad, piemēram, meita uzlaiko kurpi un mammai prasa - vai nebūšot pārāk šausmīgi. Man tā vien gribējās pateikt, ka tiešām IR šausmīgi :) Vai arī meita un māte (krievietes) cilā apģērbus veikalā, māte izvilkusi kaut kādu zilu blūzi ar puķītēm gar pogcaurumiem un saka, ka viņai traki patīkot tās puķītes, ies mērīt. Meita saka, ka šitādu "užas" lai liekot nost, bet māte iecērtas - iešot gan uzlaikot! Traki gribējās atzīmēt, ka meitai taisnība :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2010-08-17 16:33 (saite)
Ir nacionālās atšķirības un arī citādi visiem gaumes nekad nebūs vienādas un nevajag arī. Bet ja paskatāmies uz vietām, kur jāierodas noteiktos apģērbos, piemēram - lietišķā uzvalkā vai vakartērpā, varam redzēt, cik ārkārtīgi plašas interpretācijas tiek pieļautas. Tagad jau mazāk ir to, kas velk baltas zeķes pie uzvalka vai uzvalku kombinē ar zandalēm, bet ir visādi citādi ērmīgi salikumi parādījušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?