te būs vēl no seniem arhīviem
Noberiet cālēnu ar sāli un pipariem. Piesilstiet eļļu smagā lielā pannā pār augstu siltumu. Pielieciet cālēnu un pavāru tikai kamēr brūna krāsa, aptuveni 4 minūšu par malu. Pārvietojiet cālēnu plāksnē un dzestrs drusciņ.
Pie vistveidīgā dzestrumiem, aizkurt 2 eļļas ēdamkarotes pie tāda pata pannas pār vidējs-augstu siltumu, tad pielikt loku un cept uz pannas zem vāka kamēr piedāvājums, aptuveni 2 minūšu. Pielieciet sēnes un ķiploku un cepiet uz pannas zem vāka, kamēr sēnes nav maigas un sulas iztvaiko, aptuveni 12 minūšu. Pielieciet vīnu un uzvārīšanos, kamēr to nesamazināja puse, aptuveni 4 minūšu. Izmaisiet mascarpone un sinepe. Izgrieziet vistveidīgā krūtis krusteniski 1/3-inch-thick riecienos. Atdodiet cālēnu un jebkuras sakrātās sulas pannai. Kūsājiet, atvērts, pār vidējs-zemu siltumu, kamēr caur cālēnu tikai nevārās un mērce sabiezē drusciņ, aptuveni 2 minūšu. Izmaisiet cirstajā pētersīlī. Norūdiet mērci, lai mēģinātu, ar sāli un pipariem.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: