Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2010-01-25 08:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mīnusikautkādi
Ir interesanti, ja āra temperatūras uzzināšanai nav jāmeklē aizsalušais termometrs, bet var paskatīties kalendārā datumu :)
Drusku par vēsu ir. Drusku gaidu februāra sākumu. Nē, pats vēl iztieku, mašīna arī pieleca, bet suņu meitenīte gan ir neizpratnē, kāpēc viņu neved ārā. Ciešas nabadzīte līdz pēdējam un ar skumju skatienu vedina uz durvīm. Bet nē. Līdz kādiem -15 ārā vest vēl var, bet zemākā temperatūrā ķepas ļoti cieš un arī kažociņš viņai nav nekāds biezais. Un pupi galīgi pliki ;)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2010-01-25 18:34 (saite)
nu es teiktu ka mans sīkais tīri labprāt paskraida. mazliet īsākus laiku esam ārā, bet vakarā- tāpat visas min 20 sanāk, i neko

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2010-01-25 21:27 (saite)
Šamai meitenei kā jau franču buldodzienei kažoks ir visai plāns un bez pavilnas. Neko daudz nesilda. Un aukstajā laikā sāka arī ķepas iekaist. Vispār, franču buldogi ir jūtīgi, alerģiski, ne sevišķi gudri, bet ļoti jautri, spēlīgi un mīļi :)
Šodien vakarā stipri siltāks iraid, atkal bijām ārā, nu tad nolika megakluci un maksičuru, visu kas bija sakrājies atstāja un tagad pa istabu ņemas kā pilnīgi traka. Absolūta enerģijas pārpilnība :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?